Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

7 tippel közelebb a boldogsághoz!

Közzétéve: 2010. 11. 17. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: Medipress
Értékelés
A Harvard Egyetem kutatói szerint a boldogság nem csak jó közérzetet okoz, hanem a sikerhez is hozzásegít. A pozitívan gondolkodó emberek biológiai előnyben vannak a semlegesekhez és a negatívokhoz képest.
Mindezt Shawn Achor, az Ausztráliában jövő hónapban megjelenő A Boldogság Előnyei című könyv szerzője állítja. Hozzáteszi: a pozitív gondolkodás olyan képesség, amely tanulható. Alább következzen néhány ötlet, amely a szerző szerint hozzásegít a jó dolgok meglátásához:

-          Meditálj! A rendszeres meditálás növeli a boldogságszintet, csökkenti a stresszt, sőt az immunrendszert is erősíti.

-          Várj valamit! A várakozás gyakran a tevékenységek legélvezetesebb része. Ha most nincs ideőd nyaralni menni, vagy szórakozni a barátaiddal, legalább tervezd meg a lehetőséget!

-          Légy kedves! Csökkenti a stresszt, és a mentális egészség szempontjából is kiemelten fontos.

-          Töltsd meg pozitív dolgokkal a környezetedet! Szeretteink képeinek kirakása az irodai asztalra nem csupán díszítő célt szolgál: bármikor rájuk pillantunk, pozitív érzések töltenek el bennünket.

-          Sportolj! Ez hatékony és hosszan tartó módja annak, hogy jókedvre hangoljuk magunkat. Fuss, sétálj, lovagolj vagy egyszerűen csak ugrálj – mindegy, a lényeg a mozgás.

-          Ne megfogható dolgokra költs! Inkább vegyél színházjegyet, vagy szórakozz a barátaiddal. Ezek az élmények hosszabban tartó jó hangulatot okoznak, mint a vásárlás. A családdal, barátokkal való időtöltés szintén hozzásegít a boldogsághoz.

-          Koncentrálj az erősségeidre! Találd meg, mi az, amiben jó vagy (angolul tudóknak segítségükre lehet a www.viasurvey.org oldal), és gyakorold minden nap! Kutatások bizonyítják, hogy minél több a sikerélményünk, annál boldogabbak leszünk.
Forrás: Medipress

Bezárás