Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Fedezd fel a hazugságot! - az írásában

Közzétéve: 2010. 10. 18. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: forrás: e-how.com
Értékelés
Hogyan leplezzük le a hazugságot a grafológia segítségével? Munkaadóként vagy személyzetisként fontos reálisan megítélned azt, hogy a leendő munkavállaló őszinte vagy sem.
Ennek megállapítására nagyszerű eszköz a grafológia. A grafológia, mint egyfajta íráskép-analízis képes feltárni az elemző előtt a legmélyebb személyiséget és az intuíciós képességet is.

Instrukciók

1. Adj az interjúalany kezébe egy fehér lapot és egy tollat, majd hagyd, hogy írjon magáról néhány mondatot, - egyedül maradva a teremben. Kérd meg arra, hogy írja is alá sorait, ha befejezte a fogalmazást!

2. Ezután vizsgáld meg, hogy mit írt le a személy! Ha az írása lassúnak, vontatottnak tűnik, az arra utalhat, hogy meglehetősen értelmes, vagy pedig arra, hogy valamit titkol. Egy átlagos intelligenciával rendelkező felnőtt általában nem ír lassan. A feltűnően lassú írás begyakorolt viselkedésmódra utalhat, vagy arra, hogy szeretne valamit elleplezni mások előtt. Az, aki a szívéből ír, spontán, nem ügyel arra, hogy hogyan ír le minden egyes szót a papírra.3. Nézd meg, hogy a szavak között mekkora a távolság. Ha feltűnően nagy és például azt írta az illető: „harminc éves vagyok”, akkor az valószínűleg igaz is. Ha a betűk egyáltalán nem érintkeznek egymással, az azt mutatja, hogy az illető igen kaotikus személyiség.4. Nézd meg, hogy az írásban vannak-e kacifántok, például a szó utolsó betűjének vége magasan zárul vagy mélyen. Ez ugyanis szintén arra utal, hogy nem őszinte az interjúalany!5. Ha nagyon négyzetes és le-föl ugrál az írás (mint egy EKG-felvétel), az illető valószínűleg igen keserű ember, aki rosszindulatú és talán még bűnös is néhány dologban. Ez egyébként az egyik legfeltűnőbb és legegyértelműbb jel a grafológiában.6. Most vizsgáld meg az illető aláírását is! Ha az merőben eltér a fogalmazástól, akkor több mint valószínű, hogy nem azt fogod kapni, amire számítasz. Lehet, hogy egy arrogáns és számító emberrel állsz szemben, aki nem olyan személyes kapcsolataiban, mint a külvilág felé.
Forrás: forrás: e-how.com

Bezárás