Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Flörtölj születésnapod szerint!

Közzétéve: 2007. 06. 12. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Itt a nyár, itt a flört és a szerelem ideje! De, hogy kezdj bele az idén? Ime nyári tippjeink! Csavard el a fejét, hódítsd meg, ess szerelembe, derítsd ki, mikor született!
KosKos (március 21. - április 19.)

Lelkes vagy és éber, állandóan flörtölnél, szinte vibrálsz, vonzod magadra mások tekintetét. Tele vagy akarattal és hajt a hódítás sikerének lehetősége. A nyár eleje inkább csak a hódításoknak kedvez, azonban július folyamán nagyot fordul a kocka. Ha komoly szerelemről álmodsz, akkor válassz magadnak olyan párt, akinek tutira nincs senkije! Igy kiváló esélyed van egy tartós kapcsolat kialakítására a nyár folyamán. Próbálj ki új hódítási trükköket, ezek is jelentős sikerrel kecsegtetnek.

Ha a kiszemelted KOS: A Kos alapjában jószándékú és gondoskodó, ha ezt viszonzod rajongani fog érted. Megértő és lojális, meghallgat és segít rajtad, ha teheti, de sose élj ezzel vissza. Találj ki valamit, hogy segíthessen neked.

Bika Bika (április 20. - május 20.)

Nyugodt, higgadt praktikus, összeszedett, elkötelezett, őszinte, megbízható személy vagy, aki ezekkel a kiváló tulajdonságokkal nem biztos, hogy nagy sikerrel hódítja meg kiszemeltje szívét. Ezen a nyáron inkább a csendes és lassú közeledéssel érhetsz el sikert. Egy szál virág, titkos üzenetek, óvatos szempillantások, s máris, szavak nélkül felfigyel rád az, akire vágysz. Ha pedig a te fejed csavarná el valaki, hagyd, hogy megtörténjen, nem fogod megánni!

Ha a kiszemelted BIKA: Vadul materialista, azaz földhözragadt és érzékeny személy. Elegáns ruhákkal és csábító parfümmel bármikor eltekerheted a fejét. Imádja egy nőben, ha kecses és bájos, ráadásul, ha gondoskodsz arról, hogy jól érezze magát, máris levetted a lábáról.

Ikrek Ikrek (május 21. - június 21.)

Tele vagy optimizmussal, kíváncsi vagy, érdekel minden újdonság, nagyon várod, hogy végre történjen valami szerelmi életedben, - különösen, ha még magányos vagy. Az intelligencia alapvető tulajdonságod, tele vagy energiával, s e két dolgot együttesen szeretnéd bevetni nyári hódításaid során. Épp ezért olyan trükköket kell alkalmaznod, amelyek állandóan fenntartják azon személy érdeklődését, akit kiszemeltél. Úgy találhat rád a szerelem a nyáron, hogy szinte csak akkor veszed észre, amikor már utólért...

Ha a kiszemelted IKREK: Szeret sokat beszélni, mutass érdeklődést az iránt, amit mond és csinál, soha nem mutasd ki, hogy unatkozol mellette, tanulj meg hallgatni. Híres arról, hogy mindenhonnan elkésik, de, ha te tennéd ezt meg vele, hatalmas patáliát csapna. Amit Õ tesz, az egyedülálló és fontos, ezt te is fogadd el, sőt támogasd.

rak Rák (Június 22. - Július 22.)

Mivel fantáziád minden más jegynél hatalmasabb,egyszerre tudsz drámai, filozófikus, gondoskodó és védelmező lenni, s ha mindezeket a képességeket egyszerre veted be hódító trükként, minden esélyed meg lesz arra, hogy akár több ember számára is vonzóvá válj. Azonban légy óvatos, a csillagok azt jelzik, könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy több emberrel flörtölsz, s aztán nehéz lesz a választás. Ezen a nyáron koncentrálj inkább mindig csak egy valakire, így is kiválók a lehetőségeid.

Ha a kiszemelted RÁK: Nagyon fontos számára, hogy intellektuális síkon jó partnerre leljen. Erős hangulatingadozások jellemzik, ezért célszerű, ha gyorsan jókedvre deríted, és vele nevetsz, ha vidám. Rettentő intuitív, jól működik a hetedik érzéke, légy mindig őszinte vele, sose légy erőszakos vagy követelődző.

oroszlan Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Legfőbb hódító jellegzetességed, hogy spontán vagy, aki a jelen pillanatnak él, s épp azt akarod meghódítani, aki az utadba került. Rajongsz a társasági életért és a függetlenségért, de neked is eljön az idő, hogy végleg elkötelezed magad. Véredben van a hódítás, és mindent megteszel azért, hogy magadhozz ragadd az alkalmat egy kis flörtre, csábításra. A benned lévő tulajdonságok újabb és újabb hódítások felé hajtanak, de augusztusban fordulhat a kocka, s hirtelen vadászból áldozattá válhatsz, akire lecsap a szerelem...

Ha a kiszemelted OROSZLÁN: Egyenesen rajong azért, hogy a figyelem középpontjában legyen, rengeteg barátra és rajongóra van szüksége, hogy jól érezze magát. Ha beállsz a sorba, már jó úton jársz, hogy felhívd magadra a figyelmét!

szuz Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szinte magad is meg fogsz lepődni, azon, mennyire belelendülsz a flörtölésbe és hódításba a nyári hónapok során. Mindenféle trükk bevetésére alkalmassá vagy, hisz amellett, hogy precíz, szellemes, vidám, perfekcionista, a részletekben elmerülő személy vagy, most bebizonyíthatod, hogy mély érzelmeid vannak, s megnövekvő erotikus kisugárzásod bárkit levesz a lábáról. Hódíts meg bárkit, aki tetszik, de a szemed legyen mindig nyitva, hisz köztük lehet az igazi is.

Ha a kiszemelted SZÛZ: Maga a megtestesült problémamegoldás. Akkor érzi jól magát, ha gondoskodhat valakiről, megoldhatja valaki baját. Találj valami megoldásra váró dolgot az életedben, és kérd meg, legyen a segítségedre, hisz csak Õ tud megoldással szolgálni.

merleg Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Születési jegyed egyértelműen megmutatkozik hódítási hajlamodban is. Bár benned van a szándék és a képesség, mégis előbb - utóbb visszavonulót fújsz, s inkább barátként próbálsz meg közeledni kiszemelted felé ahelyett, hogy lerohannád, s közölnéd szándékaidat. Az nem baj, ha felhasználnod diplomatikus, sármos, szociálisan érzékeny, együttműködő énedet a kapcsolat építéshez, de nem várhatod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, vagy idő előtt valaki más csapjon le arra, akit neked áll szándékodban behálózni. Cselekedj, ne várj újabb és újabb lehetőségekre!

Ha a kiszemelted MÉRLEG: Hajlamos arra, hogy ne téged, hanem a benned rejlő bájt és szépséget szeresse. Ha ezzel nem tudsz megbírkózni, nem leszel jó társa. Nagyon szeret másoknak tanácsokat osztogatni, így, ha épp rád kerül a sor, mosolyogj, és bólogass.

skorpioSkorpió (október 23. - november 21.)

Előnyöd, de egyben hibád is, hogy képes vagy belelátni mások fejébe, kitalálni előre a gondolataikat, s kitapintani azt, vajon érdeklődik-e egy adott személ irántad. Nyári hódításaidat faramuci módon fogod eszközölni. Egyszerre leszel intelligens, nyomuló, motivált és leleményes, másrészt pedig úgy csábítod el kiszemeltedet, hogy a végén mindenki azt fogja gondolni, téged csábítottak el... Számodra a hódítás egy izgalmas feladat, amely megemeli adrenalin szintedet, s életed váratlan fordulatait okozhatja. Számos sikered lehet a nyáron...

Ha a kiszemelted SKORPIÓ: Elragadó és titokzatos, gondolatait és érzelmeit megtartja magának, sosem fogod tudni igazán ki/megismerni. Amiben hisz, azt szenvedélyesen csinálja, ilyen a szerelem és a szex is.

nyilasNyilas (november 11. - december 21.)

Állandó optimizmusod, jókedvű éned, pozitív világlátásod elbűvöl bárkit, így szívesen tartózkodnak a te társaságodban, sőt, a nyáron egyenesen keresik kegyeidet. Tele vagy erővel és energiával, s most bizony az egyszerűbb hódítások mellett váratlanul rádtalálhat a szerelem is. Kiválóan használod régi és új hódítási technikáidat, azonban épp ott nem jönnek be régi és bevált trükkjeid, ahol nagyon szeretnéd. Ha megérzed a szerelem valódi ízét, rá fogsz jönni, nem a hódítási praktikák fontosak, hanem az, mi van a lelkedben, mit vagy képes átadni a másiknak magadból.

Ha a kiszemelted NYILAS: Ahhoz, hogy levedd a lábáról légy csinos, szellemes, és rendelkezz minden olyan tulajdonsággal, amivel az összes barátja együtt rendelkezik (nem lesz egyszerű feladat).

bakBak (december 22. - január 19.)

Az egyik legmegbízhatóbb társ válhat belőled, ha hagyják. Azonban az idei nyár tartogat egy-két kellemetlenséget szerelem terén. Ne csüggedj! Ha július közepére már teljesen feladnád a harcot, akkor végre jöhet a fordulat. Hirtelen akár több lehetőséged is akad a hódításra, de gyorsan kitisztul a kép, s csak egyvalaki marad, akit valóban le kell venned a lábáról. De ez neked most könnyen sikerülhet, csupán add önmagad, ne próbálj olyan valamit mutatni a másiknak, ami sosem voltál! Vedd le esetleges álarcodat, s egy életre szóló kapcsolatod alakulhat ki.

Ha a kiszemelted BAK: Lelkesedése és a kihívások iránti vágya gyakran arra sarkallja, hogy átgondolatlan dolgokba ugorjon bele, a következmények mérlegelése nélkül. Ilyen lehet egy új szerelem is. Romantikus, de csak látszólag, óvatosan rávezetheted, hogyan tegye a szépet neked.

vizontoVízöntő (Január 20. - Február 18.)

Veled csupán egy probléma lehet: még hódításaid közben is erősen hangoztatod, hogy a függetlenség lehetőségét keresed, ezért gyakran előfordulhat veled a nyár folyamán, hogy szerelem helyett hoppon maradsz. Ideje, hogy átgondold, mi a célod, s gyorsan kiderülhet, bizony te is vágysz egy társra. Épp ezért át kell értékelned dolgaidat, s hagyd, hogy a szerelem levegyen a lábáról. Nagy a valószínűsége, hogy most nem neked kell hódítanod, hanem téged fognak elcsábítani. Hagyd magad!

Ha a kiszemelted VIZÖNTÕ: Ne támadd le a vízöntőt, különben hamar megfutmaodik. Jól teszed, ha te is először barátként közeledsz felé. Nyílj meg teljesen, vele bármiről beszélhetsz. Erősen spirituális beállítottsággal és határtalan szabadságvággyal rendelkezik.

halakHalak (Február 19. - Március 20.)

Nagylelkű, barátságos, érzékeny, népszerű, sokoldalú, szenvedélyes és lelkes vagy, csak a hódítással akadhat némi problémád. Ezek a tulajdonságok mind nagyszerűek, de előfordulhat, hogy nem tudod megmutatni annak, akit kiszemeltél magadnak. Pedig benned is van képesség a hódításra, legyen merszed lépéseket tenni kiszemelted felé, nem fog csalódni benned. Ha belemerülsz a hódításba, kiderülhet, hogy kiválóan feltalálod magad ezen a téren, s a kezdeti pánik teljesen felesleges volt.

Ha a kiszemelted HALAK: Óriási érzékenysége és nagy empátiakészsége miatt bárki fordulhat hozzá segítségért. Kérj tőle tanácsot te is! Igazi álmodozó, de a megvalósításig nem mindig jut el, jól teszed, ha ezt kihasználod, és adsz neki egy kis lökést, és mutatod a helyes utat, s már le is vetted a lábáról!