Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Születésnapod elárulja, milyen munka illik hozzád!

Közzétéve: 2007. 06. 08. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Állást keresel? De még nem igazán tudod mi lenne számodra megfelelő? Esetleg épp pályaválasztás előtt állsz? Segítünk dönteni!
KosKos (március 21. - április 19.)

Lelkes vagy és éber, állandóan csinálnál valamit, szinte vibrálsz. Tele vagy ambicióval, erős akarat és kreatívitás hajt. Ha komoly karrierről álmodsz, akkor válaszd a televíziózást, rádiózást. Minden bizonnyal jól megállnád a helyed a hirdetési vagy mérnöki pályákon, ott, ahol a kreatíitás és intellektualitás szabad utat tör magának. Mivel veledszületett vezetői képességed van, ezért a katonai vagy jogi pályák is jelentős sikerrel kecsegtetnek.

Karrier tipp: mielőtt meggondolatlanul kimondasz valamit, számolj tízig, különben állandó problémáid lesznek munkahelyeiden!

Bika Bika (április 20. - május 20.)

Nyugodt, higgadt praktikus, összeszedett, elkötelezett, őszinte, megbízható személy vagy, aki ezekkel a kiváló tulajdonságokkal csapatjátékosként állja meg leginkább a helyét. Ezért a tökéletes állás számodra egy irodai munka, például a bankszektorban, a közigazgatásban, könyvelési területen lenne, ahol belőled válhat a legkiválóbb "jobb kéz".

Karrier tipp: bármennyire nyugodt és megbízható vagy, néha nálad is elszakad a húr. Épp ezért fontos, hogy add tudtára felettesednek, ha valami nyomja a lelkedet.

Ikrek Ikrek (május 21. - június 21.)

Tele vagy optimizmussal, kíváncsi vagy, érdekel minden újdonság. Az intelligencia alapvető tulajdonságod, tele vagy energiával, amit szertnél is hasznosítani. Épp ezért olyan tevékenységet kell magadnak választanod, amely állandóan fenntartja érdeklődésedet, és mozgásban tartja. Lehet belőled idegenvezető, a hivatásos természetvédő, felfedező vagy akár kereskedelmi utazó. De ne válassz magadnak soha egyhangú munkát!

Karrier tipp: sportolj, mozogj szabadidődben is, hogy a valóban fölös energiákat levezesd.

rak Rák (Június 22. - Július 22.)

Mivel fantáziád hatalmas,egyszerre tudsz drámai, filozófikus, gondoskodó és védelmező lenni, ezért számodra az ideális állás valamiféle tanácsadói tevékenység. Ezt megtalálhatod jogi területen, pszichológiában, orvosi pályákon, oktatásban, gyermekgondozásban és akár szociális tevékenységekben is.

Karrier tipp: nem vagy eléggé kitartó, ezen feltétlenül javítanod kell. Meg kell tanulnod, hogy nem segíthetsz mindenkin.

oroszlan Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Legfőbb jellegzetességed, hogy spontán vagy, aki a jelen pillanatnak él, rajongsz a társasági életért és a függetlenségért, véredben van a vezetői képesség, és mindent megteszel azért, hogy magadhozz ragadd a hatalmat. Éppen ezek a tulajdonságok tesznek kiváló irányítóvá, menedzserré, vagy szerkesztővé. Nem kell csodálkozni, ha még ennél is tovább mész, s politikussá avanzsálsz.

Karrier tipp: A hatalmat erőszak nélkül is megszerezheted. Meg kell tanulnod, hogy emberi módon bánj kollégáiddal, beosztottaiddal.

szuz Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szinte mindenféle munkára alkalmas vagy, hisz nemcsak precíz, szellemes, vidám, perfekcionista, a részletekben elmerülő, hanem bizony keményen dolgozó és kiváló munkaerő is vagy. Megállod a helyed a technikai pályákon, közgazdasági szférában, orvoskutatóként, nyomozóként, tolmácsként vagy fordítóként is.

Karrier tipp: csapatmunkában sikeresebbé tudsz válni, de egy saját vállalkozást is könnyedén felfuttatsz.

merleg Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Születési jegyed egyértlműen olyan pályák felé sodor, ahol diplomatikusságodat, kompromisszumkészségedet kell kamatoztatnod. Épp ezért kell felhasználnod diplomatikus, sármos, szociálisan érzékeny, együttműködő énedet, kapcsolatokat kell építened, és nem szabad visszaélned lehetőségeiddel, s a neked átadott információkkal sem! Alkalmas vagy a különböző érdekek, nézetek ütköztetése közben kiváló kompromisszumokat létrehozni. Akárnemzetközi szinten is tevékenykedhetsz: jogászként, közvetítőként, tárgyalóként, felsővezető asszisztenseként.

Karrier tipp: Soha ne élj vissza senki bizalmával, így kulcsemberré válhatsz!

skorpioSkorpió (október 23. - november 21.)

Előnyöd, de egyben hibád is, hogy képes vagy belelátni mások fejébe, kitalálni előre a gondolataikat, a dolgok mélyére látsz. Mindemellett intelligens, keményen dolgozó, motivált és leleményes is vagy. Rendszerint rendkívül vonzódsz a misztikus dolgokhoz is, így nem meglepő, ha külföldön vállalsz munkát. De itthon maradva is boldogulsz, például: hírszerzőként, oknyomozó riporterként, rendőrnyomozóként. De jó választás a jogászi, az orvosi, a kutatói vagy akár az írói pálya is.

Karrier tipp: akármennyire szereted a stresszt és a váratlan fordulatokat, ne vállalj be minden izgalmas feladatot, gyakran megtörténhet, hogy többet akar a szarka...

nyilasNyilas (november 11. - december 21.)

Állandó optimizmusod, pozitív világlátásod elbűvöl másokat, így szívesen dolgoznak a te társaságodban. Tele vagy energiával, szeretsz utazni, és nem terhel meg, ha rendszresen költöznöd kell karriered miatt. Kiválóan helytállsz a kereskedői pozíciókban, a PR-szakmában, a szociális igazgatásban. De bizony nem elképzelhetetlen, hogy egyházzal összefüggő elkötelezettséget vállalj.

Karrier tipp: Dolgozz csapatban, ha teheted, te légy a csapat ötletadója, mindig tisztelni fognak.

bakBak (december 22. - január 19.)

Az egyik legmegbízhatóbb munkavállaló vagy, aki tele van felelősségérzettel, megingathatatlanul összeszedett, célorientált, logikus és művelt személy. Sokfelé orientálódhatsz, feltalálhatod magad tanárként, matematikusként, kutatóorvosként, szoftverfejlesztőként vagy akár számítógépes szakemberként, könyvelőként, de akár jogászként is.

Karrier tipp: soha ne vállalj többet, mint, amit végre is tudsz hajtani. Tudásodat oszd meg másokkal.

vizontoVízöntő (Január 20. - Február 18.)

Még munkavállalóként is a függetlenedés lehetőségét keresed, ezért gyakran előfordul a vízöntők körében, hogy saját vállalkozást alapítanak, alkalmazottakkal dolgoztatnak. Intelligens, eredeti, progresszív, humánus vagy, kiváló vezető válhat belőled. Nagyszerű csillagász, filozófus, történész, pilóta, felfedező, fotográfus, költő, művész lehet belőled..

Karrier tipp: egyedül jobban boldogulsz, bár, ha muszáj, csapatban is megállod a helyed. Extrém ötleteidet gyakran nem díjazzák, így azt csak saját magad tudod megvalósítani.

halakHalak (Február 19. - Március 20.)

Nagylelkű, barátságos, érzékeny, népszerű, sokoldalú, szenvedélyes és lelkes vagy. Azaz: Halak vagy. Ezek a tulajdonságok szinte csak valamilyen művészeti ágban jelenhetnek meg egyszerre. Bármelyiket választod, sem te önmagadban, sem a külvilág nem fog csalódni benned. De kiválóan feltalálod magad az igazságszolgáltatásban, vagy szociális munkásként.

Karrier tipp: nem jellemző, hogy szánt szándékkal bárkinek is árts. Vezetőnek nem vagy alkalmas. Lojalitásodat, emberszeretetedet add át a rászorulóknak.