Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mit mesél rólad a facebook profilod fotója?

Közzétéve: 2010. 08. 24. Írta: Zsófi és Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ha egy kis időt szánsz nézelődésre a facebookon, meglehetősen gyorsan kiderül, hogy a nőneműek nagy százaléka hasonló gondolatmenetet követ akkor, mikor fotó(ka)t tesz fel magáról nyilvános portálokon.
A nők általában csak 4 féle képet raknak fel a profiljukhoz kapcsolva, melyek ezek?

1. a szingli csaj tánc közben, nyaraláskor, a kedvenc háziállatával, vagy legjobb barátjával
2. a párjával
3. néhány évvel korábbi kép, esküvői például
4. néhány év… és jönnek a családi fotók.


De mit is jelentenek ezek a fotók? Van-e rá válasz, vajon miért gondolkodnak hasonlóan nők ezrei ugyanarról a témáról? Mit gondol erről egy szakavatottabb szem? Megkérdeztünk egy pszichológust, vajon a fotóvariációkról neki mi jut eszébe…

Mutogatás: provokatív és érzéki szimbólumok, mind arra utalnak, hogy az illető szeretne szexuális feltűnést kelteni. A kép feltöltője néha csak a párjának „küld” üzenetet, de a vágyott intimitás, nem itt érhető el. De bizony megeshet, hogy szimplán csak egy taktikus személyiségre bukkantunk, aki tudatosan üzen így a világnak.

Állattal: Aki kedvenc állatával szerepel a fotón szereti, szeretné, hogy megtudják róla, gondoskodó és odaadó személyiség.

Tánc közben: A parketten való megjelenés azt mutatja, hogy szeretsz a középpontban lenni, vagy erősen nyitott típus vagy. A nyugati kultúrában ez a szabadság, a hedonizmus és a szórakozás utáni vágy szimbóluma is.

Baráttal vagy férjjel: Ez a legkedveltebb „fotótípus”, azt üzeni minden hölgy, hogy monogám, jelenleg nem vágyik mellékvágányra. A kedvessel egy képen való szereplés arra is utal, hogy mély, elhivatott párkapcsolatra vágysz.

Egy pasival (nem a szerelmeddel): A flörtölő pillantások arra utalnak, hogy szeretsz szórakozni és igen nyitott vagy sok mindenre, viszont gyakori pletykatéma lehetsz másoknál.

Aktivitás közben: Utal arra, hogy mit csinálunk szívesen (sport, kirándulás, úszás…), vagy legalábbis gyakran. Azt is mutatja, hogy nem szívesen kötjük le magunkat és inkább örökké mozgásban maradunk.

Nyaralás: Akik a szabadságukat szeretik előrehelyezni, valószínű, hogy stresszes munkával rendelkeznek és szeretnek néha álmaik, fantáziáik síkján megmaradni.

Nem a kamerába tekintés: Nem akarjuk, hogy "elkapjanak minket", és a szemünkből bármilyen túlzott következtetést levonjanak… vagy a konvencionális szabályok elutasítását jelzi. Olyan személyek kedvenc képe, akik igen önfejűek, de egyben magabiztosak az életben.

Csinos, extravagáns, különleges ruhában: nyitott személyiség, aki szívesen emeli ki értékeit és önbizalmát élvezi, ha felhívhatja magára a figyelmet.

No persze van, aki tömegével tölti fel a fotókat. Ez vajon mit jelent? Magamutogatást? Nyíltságot? Egy biztos: nem fél attól, hogy sok ember téves következtetést vonhat le róla.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás