Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

A 6 legjobb esküvői dátum 2010 nyarára!

Közzétéve: 2010. 07. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2911 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A nagy napra várva, hosszas készülődéssel teli időszak előzi meg a várva várt eseményt. Picit megkéstünk a cikk közzétételével, de jobb később, mint soha! Válassz magadnak zseniális esküvői dátumot!
Ha szeretnél meggyőződni róla, hogy valóban minden tökéletesen alakulj, fontos, hogy a megfelelő napot válaszd ki az esküvőtökre!

A numerológia segítségével megtudhatod, hogy milyen lesz a ceremónia és a fogadtatás, de azt is, hogy milyen jövő vár majd rátok, vagy egy általad ismert párra. Ha éppen csak esküvőre vagy hivatalos, akkor is sok mindent megtudhatsz a házasulandókról, és akár könnyebben tudsz majd ajándékot is választani.

Ne felejtsd el, hogy a numerológia tudománya szerint nincs “rossz” nap a házasságkötésre, összeállításunkban viszont megtudhatod a legideálisabb dátumok idejét!


Július


Július 5.

Ha a június egy folyamat végét jelzi a 9-es számmal, nem meglepő, hogy a július csakis a friss, új kezdetet jelző 1-es szám befolyása alatt állhat. Fiatal párok, akik nagy életmódváltásra készülnek, elő a kezekkel: az egész hónap ugyanis vibrálóan új energiákat hordoz magában! A július 5-e például igen erős kapcsot jelöl, főleg, ha barátunkkal kialakult szerelmünk eredményeként akarunk összeházasodni. A lojalitás igen erősen pulzál ebben a számban. A saját függetlenségi napunk, mikor önállóan működő egységünket ünnepelhetjük.

Július 14.

Tökéletes alkalom olyan párok számára, ahol főleg a mennyasszony gondolkodik már rég rajta, vajon a házasság nem változtatja-e meg a személyiségét, vagy a karrierhez való viszonyát. Ez a nap képes az erős, a lábán egyedül is megállni képes személyiséget rábírni arra, hogy fogadja el a harmonikus párkapcsolat létét. Ez persze nem egy karrierista nőt szimbolizál, akinek bármit is fel kellene adnia, viszont az biztos, hogy kurázsit ad mindkét fél számára, hogy a saját egyéni álmaiknak éljenek.

Július 23.

A numerológia szerint ez a nap egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat valódi alapja lehet. A 6-os szám erősíti a szenvedélyt, a figyelmességet, az elhivatottságot és a kommunikációt a párok között.

Augusztus

Augusztus 4.

Ez egy igazán könnyed nap arra, hogy szilárd alapot teremtsünk a kapcsolathoz. Nem a túlzott romantika, annál inkább az őszinteség és az alkalmazkodóképesség uralja. A numerológia szerint nem fogja túl sok dráma kísérni a viszonyt, viszont a szerelem lesz a legerősebb kapocs a két ember közt, mely összetartja őket egy életen át.

Augusztus 13.

Emlékeztetőül: a péntek 13. a numerológiában nem feltétlenül párosul negatív tartalommal, sőt jelen esetben kifejezetten szerencsésnek is mondható olyan párok számára, akiknél hosszú póráz a szokás, sokat vannak úton, és sok megértésre van szükségük egymással szemben!

Augusztus 22.

Olyan pároknak ideális e napon az esküvő, akik az üzleti életben is partnerek, illetve azoknak is, akik gyermekadoptálást terveznek együtt, esetleg házépítést! A 22-es a közösséget szimbolizálja, ahol együtt hozzák létre a dolgokat a szerelmesek.

Augusztus 31.

Ezen a napon olyan energiák mozognak, mely arra készteti a párt, hogy a szokásosnál is nagyobb terveket szőjenek együtt a közös jövőjükről. Olyanoknak, akik mélyen szeretik egymást, viszont megesik köztük néhány nézeteltérés, pl. azzal kapcsolatban, hol éljenek majd!
Forrás: Ezoterikus.hu