Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Idézd meg a saját angyalod!

Közzétéve: 2007. 05. 17. Forrás: Diana Cooper: Kis értekezés a felemelkedésrõl c. könyve nyomán
Értékelés
A hét arkangyal megidézéséhez hívtuk segítségül Diana Cooper könyvét! Ennek segítségével egymagad, otthon is elvégezheted ezeket a gyakorlatokat!
Mihály arkangyal

"Most megidézlek hatalmas Mihály arkangyal, kérlek, állj a jobb oldalamra. Kérlek, önts belém bátorságot és erőt, hogy erőfeszítéseimnek pozitív eredménye legyen. Most megkérlek, hogy minden negatív kötelékemet és kapcsolatomat vágd el kardoddal. Kérlek, hogy a védelem sötétkék palástját terítsd rám, hogy csakis a legfelsőbb rendű és legtisztább fény maradjon az aurámban. Köszönöm."

Gábriel arkangyal

"Most megidézlek Gábriel arkangyal. Kérlek, hogy tiszta fehér sugaraddal állj a bal oldalamra. Kérlek, hogy tiszta fehér energiáddal áraszd el az aurámat és irányítsd következő lépésemet, vagy terelj új ösvényre. Kérem, hogy életem feladatának jelképei most megvilágosodjanak és aktiválódjanak. Kérlek, hogy hozz örömöt, kegyelmet, tisztánlátást, megértést, nagylelkűséget és tegyél rendet az életemben."

Uriel arkangyal

" Most megidézlek hatalmas Uriel arkangyal, kérlek, állj elém és bölcsességednek lila és arany sugarával töltsd meg aurámat. Segíts nekem, hogy életem minden konfliktusát el tudjam simítani, és nyugalommal, testvériséggel helyettesíthessem. Kérlek, szabadíts meg minden mentális és érzelmi lánctól, és töröld el minden félelmemet."

Rafael arkangyal

" Most megidézlek Rafael arkangyal zöld smaragdsugaraddal, kérlek, állj mögém és kérlek, tölts meg a gyógyulni tudás erejével és a bőség áldásával. Védelmet kérek utazásaimhoz, hogy az igazságosság, igazság és a cél vezéreljenek utamon."

Chamuel arkangyal

" Most megidézlek Chamuel arkangyal rózsaszín sugaraddal, hogy a szeretet lángját szítsd még magasabbra szívemben. Kérlek, segíts, hogy együttérzésre leljek és megtaláljam a megbocsátást magam és mások számára is, akiket akarva, akaratlanul megbántottam. Kérem, hogy szívem személyes és kozmikus szinten is nyitott legyen.

Jophiel arkangyal

" Most megidézlek hatalmas Jophiel arkangyal, hogy bölcsességednek és megvilágosodásodnak arany sugarával tölts meg a koronacsakrámon keresztül. Kérlek, hogy bölcsességed világosítsa meg és lelkesítse tudatomat, hogy tanulni és tanítani is a legmagasabb szinten legyek képes. Kérlek, hogy az életeim során összegyűlt jelképek most megvilágosodjanak és aktivizálódjanak."

Zadkiel arkangyal

" Most megidézlek Zadkiel arkangyal, az öröm és transzmutáció ibolyaszínű sugarával. Kérlek, hogy a bennem lévő negativitás távozzon, olvadjon fel, és a helyére öröm, tapintat és tolerencia költözzön."

A megidézés után mindig hagyj időt a segítség megérkezéséhez!
Forrás: Diana Cooper: Kis értekezés a felemelkedésrõl c. könyve nyomán

Bezárás