Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Lelkibeteg vagy? Gyógyítsd magad színekkel!

Közzétéve: 2010. 05. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A színek nagyon erősen befolyásolják hangulatunkat, ezért kiemelkedő jelentősége van annak, hogyan is bánunk velük. A gyógyításban is fontos szerepük van!
Színekbe rejtve megtalálod, mely lelki problémára, melyik szín ajánlott kiemelten!

Erőtlenség, kedvetlenség, bágyadtság, döntésképtelenség ellen. Segít az önbizalom építésében. Beindítja a titkos motorokat, pl: akaraterőt, kitartást, realitásérzéket sugároz. Erős melegítő hatása van.
Kiváló kimerültség, kedvetlenség, elégedetlenség, belső nyugtalanság, bizonytalanság ellen. Ingerlékenység esetén kiváló, segít ellazulni. Támogatja a regenerálódást, görcsoldó és nyugtató hatással bír. Hozzásegít az elégedettséghez, belső békét teremt.
Hozzáértők kimondottan pesszimizmus ellen javasolják, pótolja a hiányzó kreativitást, örömérzéssel tölt el, javítja a kapcsolatteremtési képességet, és oldja a túlzott kötelességérzetet. Derűssé, jókedvűvé tesz, pozitív gondolatokat közvetít, felszabadít a belső kényszerektől, görcsöktől, segít megtalálni az egyensúlyt az élet minden területén. Nyitottságra ösztökél.
Pótolja a hiányzó inspirációt, feloldja a zárkózottságot, megszünteti a változásoktól való félelmet, állandó elégedetlenség megléte esetén javallott. Elősegíti látókörünk szélesítését, nyitottabbá tesz - különösen gondolkodásunkat, elősegíti, hogy hibáinkból tanuljunk, feloldja az elkeseredést.
Oldja az állandó aggodalmaskodást és ingerelhetőséget, segít megszüntetni a nyugtalan alvást, intenzív hőérzet esetén ajánlható, - hűtési célból. Megnyugtat, segít ellazulni, a szabadság érzését közvetíti, és megfékezi testünk túlzott reakcióit. Elűzi a szomorúságot, pótolja a hiányzó életörömöt, kiváló a negatív gondolatok, gyenge idegrendszer, koncentrációs nehézségek esetén. Elősegíti a tiszta gondolkodást, felszabadít a terhek alól. Kiválóan hat a kommunikációs készségre és a kitartásra, megkönnyíti a kényszeres dolgok elengedését, erősíti az idegeket.
Oldja a belső feszültségeket, védettség iránti vágyat sarkallja, a kimerültség, az önértékelési problémák, önszeretet hiánya esetén erősen ajánlott. Új utakat nyit az érzelmekhez, melegséget közvetít, támogatja azt, hogy elfogadjuk és megszeressük önmagunkat. Segít, hogy megszabadulhassunk állandó lelki görcseinktől és a túlzott kötelezettségvállalásoktól. Serkenti a fantáziát, oldja a lazítási nehézségeket, segít relaxálni, kiválóan alkalmazható hiányos ismeretek, nyugtalanság, gyámoltalanság esetén. Elősegíti a meditációs folyamatokat, támogatja a szellemi erőfeszítéseket, megnyugtat, biztonságot és melegséget közvetít.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás