Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Maja horoszkóp

Közzétéve: 2010. 04. 21. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A maya kalendárium jóslatai egészen más fényben láttatják személyiségedet. Lényegre törő és igen konkrét jövendöléseik lényed valódi lényegét tárják fel előtted.
Ismerd meg az ősi maya tudás által önmagadat! Lehetséges-e ez a III. évezredben?

Saját maya horoszkóp?

Feltételek

Ahhoz, hogy a maya kalendárium jóslatai beváljanak a mai kor embere számára, át kell konvertálnunk a születési dátumunkat a Goodman-Martinez-Thompson korreláció segítségével a mai kornak megfelelő naptár alapján. E folyamat lehetséges megvalósítását sokan kétségbe vonták, többek között a Yale nyelvésze és matematikusa Floyd Lounsbury is. Az egyetlen kiindulási pont, hogy az 584 285 i. u. 934 november 16.-ával egyezik meg. Ezt a maya kutatók a világ számos részén elismerik, és egyet értenek. Ez igen fontos, mivel a mayák számára nem létezett a csillagjegyekhez tartozó párosítás, mint pl. nyilas vagy bika a nyugati asztrológia szerint.

A maya kalendáriumi jóslat átültetésének egyik lehetséges módszere a modern nyugati kultúrába az alaktani rendszerek értelmezése.

Alkalmazás

A "Chilam Balam Könyve" szolgál alapul a horoszkóp megértéséhez. Ehhez hozzájárulnak a növények, állatok nevei, melyek jelentése részletesen magyarázatra kerül. A görög jóslatokkal ellentétben a maya jövendölések nem igazán kifinomultak, hanem igen konkrétak és tévedhetetlenek. A jóslatok leginkább a környezetre és az életre vonatkoznak.

A maya jóslatok megmondják ki vagy, milyen életet élsz, milyen tapasztalatokkal rendelkezel, mit kell megtenned a biztonságodért és ahhoz, hogy jól érezd magad. Az útmutatás segít majd elérni a céljaidat és így kiszűrheted a rossz, veszélyes és kellemetlen élményeket.

Egy igazi, teljes körű maya horoszkóp elkészítéséhez jelenleg ugyan létezik több féle átszámítási rendszer, de nem bizonyított, hogy bármelyik biztos alapokon nyugodna, ezért ennek további taglalásával mi nem foglalkozunk.
Forrás: Ezoterikus.hu