Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Az orális szex alapjai - amit tudnod kell, mielőtt...

Közzétéve: 2010. 03. 29. Írta: Erdei Ella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Szenvedélyes játékok közé sorolható az orális örömszerzés, mely tökéletes bizalmat, szeretet igényel mindkét fél részéről, így általa a szerelmesek a mennyországig repíthetik egymást.
Aranyszabályok

Két aranyszabályt kell a pároknak szem előtt tartaniuk, hogy a tapasztalatszerzés örömet okozzon.
Az első és legfontosabb szabály a fogakat nem használhatjuk a játék során. A rágcsálás semmi jót nem hozhat, maximum megsebzitek egymást és rögtön oda az öröm.

A második és ugyanolyan fontos szabály a hozzáállásotok az orális szexhez. Csak akkor csináljátok, ha mindkét fél számára gyönyört okoz. Bármelyik fél húzódozik tőle, vagy éppen nincs kedve hozzá, semmiképpen sem szabad erőltetni.
 
Néhány jó tanács az extra élvezetért

Mint mindent, ezt a szeretkezési formát is meg lehet unni, jó, ha még idejében felkészültök a változatosságra. Az egyhangúság elkerülése érdekében érdemes időnként egymás szemébe nézve élvezetet okozni a másiknak, egymásnak, máskor pedig sötétben gyakorolni az érintkezést.

Mentatea, mentás csokoládé fogyasztása az orális szex előtt fokozhatja a vérbőséget, új lendületet adhat a kapcsolatnak.
Ne csak a szátokat, a kezetek is használjátok, legyetek ügyesek és kreatívak. Lassan hódítsátok meg egymást a szátokkal, élvezzétek ki minden percét, legyen rá elég idő és megfelelően nyugodt légkör.

Ellazult állapotban könnyebb a nyelvgyakorlás, mielőtt kifáradna a szátok, időnként tartsatok szünetet, masszírozzátok, simogassátok kézzel a szerelmetek intim részeit. kezdjétek lágyan, majd belefeledkezve erősíthettek a tempón.

Mondjátok el egymásnak, hogy hogyan szeretitek, lassú nyelvcsapásokkal, vagy gyors mozdulatokkal, a kommunikáció a jó szex alapja is, nemcsak a kapcsolat fennmaradásában van óriási jelentősége. A kölcsönösség kedves gesztus, de nem alapkövetelmény, ha az egyikőtök idegenkedik tőle.
Nagyon fontos a tisztaság, hiszen érzékeny területek találkozásáról van szó. Önmagunkkal és szerelmünkkel szemben is igényesnek kell lenni a higiéniára. Közös zuhanyozás, fürdés jó bemelegítés lehet az orális szexhez is.

A szájban fekélyes vagy vérző sebek, gyulladt fog betegségek okozója lehet, mindkettőtök érdeke, hogy egészségesen közeledjetek egymáshoz.
Ugyanez vonatkozik a hólyaggyulladásra, csípő vizeletürítés idejére is, illetve náthás, lázas állapotban sem tanácsos a fellációnak hódolni.

Férfiak, nők is fazonírozhatják intim szőrzetüket, a cél nem feltétlen a brazil mintára végzett lecsupaszítás, kis fazonigazítás is csodákat tehet, és nem kell a szőrtől fulladoznotok. Akár egymás fanszőrzetét is igazíthatjátok, de az ollóval vigyázzatok, mielőtt ott felejtitek a kanapén és beleülnétek, időben rakjátok el a helyére…
Érdemes bekészíteni egy pohár innivalót, arra az esetre ha kiszáradna a szátok, és kisebb méretű törlőkendőt, vagy törölközőt, szükség lehet rá.

Alapkérdések akció előtt

Mielőtt belekezdenétek a nagy felfedezésbe, tisztázzatok néhány kérdést egymás közt és magatokban:

- Orális szex után elképzelhetőnek tartjátok-e, hogy szájon csókoljátok egymást?
- Szeretkezés után is hajlandóak vagytok-e egymásnak szájjal örömet szerezni?
- Az orális szex során felszabaduló két kezetek hová kalandozhat el? Hol van a végső határ, amit semmiképpen se léptek át? Szabad-e a másik hajába túrni, a fenekét kényeztetni?
- Hajlotok-e mindketten a kölcsönös orális szexre? Vagy az egyik fél csak elfogadja, amit a másik ad, és valami mással kívánja viszonozni a kedvességet? Soha ne legyen egyoldalú és öncélú az örömszerzés.
- Milyen léptékben kívánjátok felfedezni egymás nemi szerveit szájjal? Apró lépésekkel haladnátok, vagy rögtön első alkalommal bármit bevállaltok?
- Van-e olyan mozdulat, erősség, bármilyen frusztráló lehetőség, amit kerüljön a partner a játék során?
- Vannak-e fenntartásaitok a kicsorduló nedvekkel, az ondóval kapcsolatosan?
- A pár férfitagja hová fog elélvezni? A végső pont előtt milyen jelzést fog küldeni a partnernőnek, hogy felkészülhessen, ne érje váratlanul a kilövellő folyadék?
Forrás: Ezoterikus.hu