Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szakértőink, Tanácsadóink

Közzétéve: 2006. 08. 11. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Kedves Olvasó! Köszönjük, hogy ellátogattál honlapunkra. Szeretnénk kérni, hogy mielőtt igénybe veszed szakértői szolgáltatásunkat, olvasd el az alábbiakat!

- Szakértői tanácsadó rovatunkhoz regisztrálnod kell magad, utána szabadon használhatod a fórumot.

- Kérünk, hogy minden esetben tartsd be az alapvető udvariassági szabályokat: leveledben ne felejts el köszönni és elköszönni.
- Szakértőink nem kötelesek válaszolni az e-mailben és telefonon érkező kérdésekre.
- Minden kérdés megjelenik a fórumon.
- Mivel ez egy ingyenes szolgáltatás, kérjük, légy türelemmel a válasz megérkezéséig. Természetesen mi is igyekszünk minden kérdésre mihamarabb válaszolni.

Köszönjük figyelmedet!

Miben segíthetünk?

Bella Bella, Sorselemzés - kártyajóslás

Miben segíthetek? A jóslat, soha nem lehet általános. Mindig egyénre szabott, kis filozofikus elemekkel és analógiákkal is tarkított történés. Ugyanis csak ezek együttes közreműködésével érhető el, hogy egyértelmű választ kapjunk kérdéseinkre.

Kártyavetés Fórum
Dr. Gál Adrien Dr. Gál Adrien- pszichiáter, pszichoterepauta, hipnoterepauta szakorvos

Miben segíthetek? Hitem szerint a pszichoterápia illetve a "beszélgetős terápiák" nagymértékben hozzájárulhatnak a lelki eredetű betegségek, illetve állapotok javulásához. Gyakran tapasztalható, hogy a gyógyszeres kezelés nélkül is pszichoterápiával vagy egyéb alternatív gyógyítási lehetőségekkel komoly eredmények érhetőek el, adott esetben akár a teljes gyógyulás is. Azt gondolom, hogy mindenki számára adott az út, amin ő dönti el, hogy mikor indul el. Évek óta végzek pszichoterápiát,  módszereim közé tartozik a hipnózis, katathym imagináció, relaxáció, dinamikusan orientált rövid és hosszú terápia, dinamikus csoportterápiák.

  Hipnoterapeuta Fórum
Levente Levente, okleveles parapszichológus és kineziológus oktató

Miben segíthetek? Rávezetni mindenkit, aki kéri, hogy megértse és élje Maurice E.Wagner idézetét: " …mert tudja, hogy Õ Valaki és nem igyekszik folyton valakivé válni!"

Levente Fóruma
Gyöngyi Gyöngyi, Ásványtanácsadó

Miben segíthetek? A világ apró csodáival, a kövek, ásványok, kristályok színes népének megismerésével, alkalmazásával évek óta foglalkozom. Felhasználási lehetőségük életünkben, éppen olyan sokszínű, mint ők maguk. Ha Te is szeretnél belépni ebbe a csodálatos világba, tapasztalataimmal és tudásommal  szívesen kalauzollak.

Gyöngyi Fóruma
Barbi

Barbi, asztrológus

Miben segíthetek? Bonyhádi Barbara, asztrológus vagyok. Már gyermekkorom óta érdekelt az asztrológia és más ezoterikus tudományok. Több éves gyakorlatom mellett, szándékomban áll valami olyat is cselekedni, ami miatt sokan akár ismeretlenül az én nevemet fogják emlegetni. Az Ezoterikus.hu fóruma kiváló lehetőség nekem arra, hogy fejlődjek, tanuljak.

Asztrológia Fórum

Adam

Ádám, Ji King

Miben segíthetek? 12 évvel ezelőtt kaptam ajándékba az első Ji King könyvet, azóta sem tudok szabadulni tőle. NEM érzem magam a téma szakértőjének, sokkal inkább egy aktív rajongónak, aki "ahol tud, segít". Ha nem boldogulsz a Ji King jel értelmezésével, fordulj hozzánk segítségért, tedd fel kérdésedet a fórumban, és próbáljuk együtt megfejteni a jósjel iránymutatását.

Ji King Fórum
   
Zsuzsi

Zsuzsi, Grafológus & Iráselemző

Miben segíthetek? Zsuzsi vagyok, szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik a grafológia által próbálnak meg eljutni az önmegismerésig. Szakterületem az íráselemzés és a rajzelemzés.
“Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, és a mélyre kell ásni érte! Amiben a sokaság élvezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál. Amiről én beszélek, az a felszínről nem látható, és bensődben derül.” (Seneca)

Grafológia Fórum

Panni

Panni, jóslás

Miben segíthetek? Sok évvel ezelőtt kezdtem érezni, hogy valami van bennem, ami nem szokványos... majd találkoztam Bellával, aki bevezetett az ezoterika világába, és megmutatta mire vagyok képes. Rengeteget tanultam tőle, de nem eleget. Remélem, egyszer képes leszek annyi tudást birtokolni, mint Õ. Várom jóslással kapcsolatos kérdéseiteket a fórumban.

Panni Fóruma
Kos

Nóra, Feng Shui Mester

Miben segíthetek? Hiába, de ma Magyarországon még mindig rengeteg - magát szakértőnek mondó - személy dolgozik Feng Shui terén. Minden elismerésem azé a néhány emberé, akik velem együtt túlléptek a könyvesboltokban kapható szakirodalmon, és tettünk azért, hogy tanuljunk és felhasználjuk az ősi tudást mindennapjainkhoz. Lillian Too neve sokaknak hangozhat ismerősen. Nos, én nála tanultam és szereztem diplomát, Malajziában. Állíthatom: megérte! FS terén bármit kérdezhettek, de meg kell értenetek, az internet adta keretek szűkre szabják a lehetőségeket.

Feng Shui Fórum
Renata

Renáta, ügyvéd

Miben segíthetek? Dr. Ungvári Renáta vagyok, ügyvéd. Szakmai pályafutásomat 1998-ban kezdtem, ekkor végeztem hazánk egyik legpatinásabb egyetemén és szereztem diplomát az ELTE Jogi Karán Budapesten. Gyakorlatom főként a polgári jog területén belül a családjog, ingatlan- és biztosítási jog, illetve társasági/cégjog területét érintő kérdések megválaszolására terjed ki. Mivel nem foglalkoztam munkajogi és a társadalombiztosítás körébe tartozó problémákkal, ezért ilyen jellegű kérdésekben nem tudok tanácsot adni. Figyelemmel a jövő tendenciáira, fontosnak tartom a per előtti megegyezések megkísérlését a polgári jog minden területén, különösen a szerződésekből eredő jogvitákat illetően.
Remélem, hogy a fórumon feltett kérdések közelebb viszik a kérdezőket a megoldásokhoz, bár szeretném hangsúlyozni, hogy a válaszok a problémák részletes ismerete nélkül nem lehetnek kimerítőek, inkább csak az érintett jogszabályokra kiterjedően általánosak. A megoldáshoz általában nélkülözhetetlen a személyes megbeszélés, tanácsadás, ügyintézés.
Szeretném, ha ez a fórum segítséget tudna nyújtani mindazoknak, akik korábban nem szembesültek jogi problémákkal, és nem tudják hova forduljanak, merre induljanak.

Jogi Fórum


Forrás: www.ezoterikus.hu