Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jupiter a Halakban

Közzétéve: 2007. 04. 25. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi éltet: az emlékek, a régi dolgok
Szeszélyes vagy, mint az évszakok, egyszer kedves és szeretetreméltó, máskor rideg és ellenszenves. Nehéz rajtad kiigazodni, sosem lehet tudni, mit hoz a következő pillanat. Kiismerni téged azért is nagyon nehéz, mert zárkózottságod nem enged közel hozzád szinte senkit. Kevés az igazi barátod, de te nem is vágysz többre.

Nem igazán tudsz magad körül rendet tartani, szinte soha nem dobsz ki semmi olyat, amihez kellemes emlékek fűznek. Szeretsz visszagondolni a múlt történéseire, főképp, ha az a múltbeli pillanat számodra szép volt. Így a kézzel fogható emlékekkel megtelnek a fiókok és szekrények, a rendetlenség pedig nőttön nő.

A munkahelyeden szereted a kihívásokat, a kreatív feladatokat, szeretsz társaságban dolgozni, leginkább azt a munkahelyet részesíted előnyben, ahol mindig történik valami izgalmas. Nem érzed jól magad egy unalmas, egyhangú környezetedben. Erős a pénzszerzés utáni vágyad, mégis becsületes vagy, rendszerint saját erődből gazdagodsz meg. Szeretsz alkotni, mindenbe belekóstolni.

Nem sok barátod van, és bizony, környezetedben sokan nem képesek elviselni sokszor gőgös és fölényes stílusodat. Aki azonban jobban megismer téged, az tudja, hogy rossz tulajdonságaid ellenére egy érzékeny, nagylelkű és melegszívű barát vagy társ vagy.

Általában jóval később, mint mások, - de mégis megtalálod életed párját. Családodért mindent megteszel, kényelmet és anyagi biztonságot nyújtasz, társad pedig sosem fog melletted unatkozni.

Szerencseszíned: zöld, kék
Szerencseköved: ametiszt
Szerencsevirágod: szegfű
Szerencseszámod: 4, 9, 11
Szerencsenapod: csütörtök