Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jupiter a Mérlegben

Közzétéve: 2007. 04. 25. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi éltet: a mozgás, a nyüzsgés.
Nem jellemző rád, hogy otthonülő típus lennél, épp ellenkezőleg. Minden bulin és megmozduláson ott vagy, minden jó mókából kiveszed a részed. Életelemed a változatosság, az unalomtól elkedvetlenedsz, akár mély depresszióba is zuhanhatsz, ha nincs mit csinálnod. Az unalom téged megöl. Nagyon kíváncsi vagy, így sok mindenhez értesz, mindent kipróbálsz. Szívesen bonyolódsz vitába, s legtöbbször te kerülsz ki győztesen, hiszen tájékozottságoddal és kitűnő beszédkészséged segítségével szinte mindenkit képes vagy meggyőzni igazadról. A siker és a csillogás számodra nagyon fontos, szeretsz a középpontban lenni és nem zárkózol el attól sem, hogy a nyilvánosság elé lépj.

Tele vagy érzelmekkel, s bizony érzékenységed is igen nagy. A szellemi tudás felhalmozása és a vagyonszerzés utáni vágy igen erős életedben, ez sokszor kihat párválasztásodra is. Gyakran aszerint választasz partnert magadnak, hogy mennyi pénze van, hiszen az anyagi biztonság nagyon fontos számodra. Kerülöd a kockázatot, különösen, ha pénzügyekről van szó. A bizonytalanság nem a te világod, a bizonytalan pénzszerzés módszere pedig nagyon távol áll tőled. Minden kiadást jól átgondolsz, felesleges dolgokra nem költesz, így elszegényedésednek kicsi az esélye. Vásárlásaid során inkább a mennyiségre helyezed a hangsúlyt.

Pénzügyi érzéked olyan, mint hangulatod: egyszer kiváló, máskor rémes. Éppen ezért fényűző gazdagság és nagy szegénység is válthatják egymást életed során.

Szerencseszíned: zöld
Szerencseköved: opál
Szerencsevirágod: orchidea
Szerencseszámod: 5, 6, 8
Szerencsenapod: péntek