Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jupiter a Szűzben

Közzétéve: 2007. 04. 25. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi éltet: hogy a rengeteg szeretetet, ami benned van, átadhasd másoknak.
Õszinte, nyílt és szeretetre éhes vagy. Szereted a szabadságot, másokat gyakran megpróbálsz irányítani, és nem tűröd el, hogy megmondják neked, mit tégy. Döntéseidet szinte mindig egyedül hozod. Igazságérzeted fejlett, ezért sokan elfordulnak tőled, hiszen senki sem szereti az őszinte kritikát.

Hajlamos vagy arra, hogy megbántsd azokat, akiket szeretsz. Ez persze nem szándékos, rögtön meg is bánod, amit tettél és szeretnél mindent gyorsan elsimítani. Kifejezetten türelmetlen jellem vagy, nehezen viseled el, ha nem az van, amit te akarsz.

Nagyon jó munkaerőnek számítasz, türelmes és gyakorlatias vagy. Fontos számodra a pénzkereset, az anyagi biztonság. Szorgalmas vagy és nagy önfegyelemmel rendelkezel, mindig képes vagy kizárólag az adott feladatra koncentrálni. Minden erőddel azon dolgozol, hogy ha magadnak nem is tudsz, legalább másnak megfelelj. Vágysz mind az erkölcsi, mind az anyagi elismerésre. Hajtasz a jobb fizetésre, egy magasabb beosztásra, és képes is vagy feljebb jutni a ranglétrán. Jó vezető válhat belőled.

A szerelemben menedéket találsz. Általában a hosszabb távú kapcsolatokat részesíted előnyben, mivel vágysz az érzelmi biztonságra. Nagyon ragaszkodó vagy, társadnak mindent megadsz, cserébe egy kis szeretetet és megbecsülést vársz. A kapcsolatban nincsenek nagy igényeid, nagyon tudsz örülni a kis dolgoknak is.

Szerencseszíned: barna
Szerencseköved: vérkő
Szerencsevirágod: azálea
Szerencseszámod: 3, 7, 10
Szerencsenapod: szerda