Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A szerelem legvadabb ízei

Közzétéve: 2010. 02. 05.
Értékelés
Az ételek és a szenvedély kapcsolata már az ókori idők óta ismeretes az emberek előtt, különösen, ami libidónövelő hatásukat illeti. Most megismerheted a természetes viagrákat...
...melyek Valentin-napon biztosan gerjesztő hatással lesznek kedvesedre!

1. Mandula

Sámson Delilah testét mandulával fedte be, Alexander Dumas pedig egy csésze mandulalevessel bírta szóra és tettre szeretőjét. Mindkét eset arra utal, hogy a mandula a nőkben szenvedélyt ébreszt. Különösen frissen sült csirkehús és saláta társaságában ízletes kiegészítő.

Recept tipp Valentin-napra: Fűszeres mandula és Sült csirke mandulabundában

2. Avokádó

Az aztékok szerint az avokádó tele volt szex-hormonokat termelő B-vitaminnal, vagyis próbáld ki a nemes estén párolt körte és bacon-szalonna társaságában!

Recept tipp Valentin-napra: Avokádós-garnélarákos étvágykeltő falatkák

3. Banán

Már formája is igazi szexuális stimulálóként hat mindkét nemre, nem is szólva a benne lévő potassiumról, mely egyfajta szexhormont termelő összetevő. Vagyis miért ne végződhetne a finom vacsora egy banánszufléval?

Recept tipp Valentin-napra: Banán hajó

4. Kardamom

Intenzív, aromatikus ízével csábító fűszer, mely serkenti a véráramlást a testünkben. Gyorsítsd fel kedvesed szívverését egy finom kardamomos-rizses előétellel!

Recept tipp Valentin-napra: Csokoládés kávé

5. Fokhagyma

A fokhagyma nem éppen az az étel, melyet azonnal a vágyak felébresztésével hoznánk kapcsolatba, viszont nagy hiba lenne nem kihasználni csodás szexuális-éhséget ébresztő hatását! A tudósok szerint még egy erekciónövelő összetevőt is tartalmaz a fokhagyma! Vagyis nyugodtan készíts finom pizza-kenyeret fokhagyma szósszal a saláta kísérőjeként!

Recept tipp Valentin-napra: Fokhagymás bélszínfalatok spárgával

6. Méz

Az édes, ragadós nedű nemcsak természetes gyógymód, hanem igazi romantikus érzéseket ébresztő finomság. Természetesen nem csupán a forró italok édesítője, hanem egy finom csirkehús szósza is lehet!

Recept tipp Valentin-napra: Gyümölcssaláta mézes, fűszeres öntettel

7. Osztriga

Valószínűleg a legeslegismertebb afrodiziákum, melynek fogyasztása egészen a rómaiak koráig nyúlik vissza. Casanova állítólag mintegy 50, naponta elfogyasztott osztrigával tartotta fenn elképesztő szexuális éhségét! Viszont nagyon fontos: legyen friss az az osztriga, nehogy a torkosság ágytorna helyett gyomorbajjal végződjön!