Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jupiter az Oroszlánban

Közzétéve: 2007. 04. 25. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi éltet: hogy mindenki kedveljen, a társaság központja legyél, és kezedben tartsd az irányítást.
Rendkívül színes egyéniség vagy. Egyfelől fontos számodra az élet élvezete, másfelől viszont bezárkózol a saját kis világodba és elmélkedsz az élet nagy dolgain. Jó kedélyű, alapvetően optimista vagy, általában elég nagy az önbizalmad. Sokszor a hiúságig emelkedhet ez az önbizalom, de szerencsére tisztában vagy rossz tulajdonságaiddal is. Ilyen tulajdonság például a türelmetlenség is. Ha valami nem sikerül úgy, ahogyan eltervezted, az legtöbb esetben a türelmetlenséged miatt van.

Mivel számodra a veszély nem jelent visszatartó erőt, könnyedén kockáztatsz. A pénzzel jól bánsz, így a kockáztatás ellenére általában sikeres pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre. A gazdagság, a jólét fontos szerepet játszik életed során, mivel jól kezeled a pénzt, nem leszel soha szegény. Ha anyagi lehetőségeid mégsem ilyen kedvezően alakulnak, annak csak a kockáztatás túlzásba vitele lehet az oka.

Nehezen alakítsz ki tartós kapcsolatokat, szeszélyességed és sokszor felszínre kerülő negatív tulajdonságaid könnyen kiábrándítják belőled még a legszerelmesebb és legkitartóbb társat is. S ha már megszereztél valakit, többé nem tartod érdekesnek, és kevesebbet törődsz vele.

Az egészen kicsi dolgokban is szereted az irányítást a saját kezedben tartani, ragaszkodsz az önállóan meghozott döntésekhez, mások tanácsát nem szereted megfogadni.

Szerencseszíned: kék
Szerencseköved: rubin
Szerencsevirágod: krizantém
Szerencseszámod: 1, 4, 6
Szerencsenapod: vasárnap