Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jupiter az Ikrekben

Közzétéve: 2007. 04. 25. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi éltet: az újdonság varázsára van szükséged boldogságodhoz
Szereted az embereket, nyílt és őszinte vagy. A szeretetért, amellyel körülveszed környezetedet, viszonozást vársz - joggal. A barátság kiemelkedően fontos szerepet játszik az életedben, minél többen szeretnek téged, annál jobban érzed magad. Segítőkész vagy és mindig lehet rád számítani a bajban is. Annak ellenére, hogy sok baráttal veszed körbe magad, valójában gyakran vagy magányos. A saját kis világodba nem szívesen engedsz be senkit. Nehezen viseled, ha beleavatkoznak a magánéletedbe. Kitűzöl magad elé egy célt, és azt tűzön-vízen át eléred. Elképzeléseidhez makacsul ragaszkodsz, ezért sokszor észre sem veszed, hogy nem a jó úton haladsz. Aki pedig segíteni próbál, azt keményen visszautasítod.

A pénz számodra nem a boldogság forrását jelenti, csupán alapvető feltételét az életnek. Előfordul, hogy nagyon nagy vagyonra teszel szert, de csak addig lelkesedsz, amíg meg nem szerzed azt. Utána már természetesnek tekinted, nem tulajdonítasz a gazdagságnak túl nagy jelentőséget. Ötletességed és kreativitásod kibontakoztatásához szükséged van egy olyan munkahelyre, ahol ehhez adottak a feltételek. A harmonikus légkör, a viszonylagos szabadság feltétlenül szükséges ahhoz, hogy alkotó szellemed kiszabaduljon. Ezenkívül lényeges, hogy emberek között lehess. Igen intelligens és eszes vagy, gyorsan tanulsz.

A szerelemben nem vagy túlzottan szerencsés. Annak ellenére, hogy könnyen barátkozol, zárkózottságod visszafog, így nehezen találsz társat. Ráadásul egy kapcsolatban fontos, hogy tolerálni tudd a másik hibáit és alkalmazkodj is hozzá. Azonban erre te szinte képtelen vagy. Kiszámíthatatlanságod miatt pedig sosem lehet kiigazodni érzéseiden. Ez pedig igencsak megnehezíti egy szerelmi kapcsolat kialakulását vagy fejlődését. A barátság fontosabb az életedben, mint a szerelem, ez gyakran konfliktusokhoz vezet. Érdemes azonban közelebbről megismerni téged, mert rendkívül hűséges, nyílt és őszinte vagy.

Szerencseszíned: sárga
Szerencseköved: topáz
Szerencsevirágod: vasfű
Szerencseszámod: 1, 5, 7, 12
Szerencsenapod: csütörtök