Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jupiter a Kosban

Közzétéve: 2007. 04. 25. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi éltet: Hogy keresd a kalandot és a kihívást.
Született és sikeres vezető vagy, aki hatalmas ambícióval, kiváló szervezői képességgel rendelkezel és mindig az első helyre pályázol, ráadásul állandóan keresed a kalandot és a kihívást.

Úgy érzed, fontos küldetésed van, s ezt szeretnéd is végrehajtani. Komoly, tekintélyt parancsoló éned akkor érzi jól magát, ha jelentős megbízásokat teljesíthetsz, amelyek során szükség van ügyességedre, kreativitásodra és egyéni adottságaidra. Rendületlenül ragaszkodsz függetlenségedhez, ezért kerülöd a bezártságot és a kötöttséget. Szerencsés üzleteket kötsz, sőt még a spekulációkat is nyereséggel zárod. Nem szereted a félrebeszélést, világosan közlöd céljaidat, fáradhatatlanul törsz a sikerre, és mindent megteszel hírneved öregbítéséért.

Igyekszel olyan társaságot magad köré gyűjteni, akikre bármikor támaszkodhatsz, és szellemileg is veled egy szinten vannak.

Okosan választasz párt magadnak, ahol nem csak az érzelmek, hanem a társadalmi tekintély és az anyagi megalapozottság is jelen van.

Előfordul, hogy eluralkodik rajtad a hatalmaskodó, önző éned, s az alapvető szabályokat és törvényeket is semmibe veszed.

Szerencseszíned: piros
Szerencseköved: gyémánt
Szerencsevirágod: rózsa
Szerencseszámod: 5, 7, 9
Szerencsenapod: kedd