Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Fehér a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Tiszta szívvel és jóindulattal állsz az emberek elé, mindig az igazat szereted mondani, vagy tenni. Igen boldog vagy, ha mások jól érzik magukat, nem vágysz a központi szerepre. Nagylelkű személyiséget fest le a neved, aki mindig etikus, csakis a helyes dolgokat teszi. Szereted az új meglátásokat, nem süppedsz bele a mindennapok megszokásaiba.

Vezérelved a tisztaság - a szó szoros és tág értelmében egyaránt. Mindegy, hogy otthonodról vagy épp emberi kapcsolataidról legyen is szó. Nem szereted a félrebeszélést, a hamiskodást, és veled jó, ha mások vigyáznak, mert elég hamar ráérzel a tisztességtelenség megjelenésére. Ahogy idősödsz, egyre inkább képes vagy az emberek lelkére  hatni, odafigyelnek mondandódra, s gyakorta meg is fogadják a tanácsaidat.

Nem árt, ha ruhaként, kiegészítőként is körbeveszed magad fehérrel. Ha ezt a színt preferálod, könnyen lehet, hogy sok félelmet, szorongást, feszültséget halmozol fel magadban. Ez nagy hiba, muszáj lenne kiadni ezt magadból.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu