Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Citromsárga a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Igen kedvelt és békés embernek tűnsz a neved alapján, aki mindig nagy szeretettel néz elébe a világnak, és az univerzumban rejlő lehetőségeknek. Igen kedves vagy, aki szereti komfortossá tenni a saját és mások életét is. Szereted megfejteni az mindennapi rejtélyeket, és ha azok nem pozitívak, akkor inkább elfelejted őket. Szereted a változatosságot és a különlegességeket.
   
A sárga névszín a spontaneitásodra is utal. A gyakori jókedv, derültség, eredetiség nem áll tőled messze. Képes vagy felvidítani az embereket, akár olyanokat is, akiket nem ismersz. te nem az ember külsejét, hanem a belsejét nézed és kutatod, és képes vagy felülemelkedni régi sérelmeken, ami kiváló tulajdonság.

Akkor viseled ezt a színt, ha valamilyen vigaszra van szükséged, el vagy keseredve, és szeretnél jobb kedvre derülni. Ez a szín mindig feldob, sőt boldoggá tesz. Felhívod környezeted figyelmét arra, hogy nyitott vagy az újdonságokra, sőt segítőkész is, ha kell, így hozzád fordulhatnak bánatukkal.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu