Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Lila a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Kifinomult és udvarias személyiséget közvetít másoknak a neved, aki mindig jól viselkedik és tisztelettudó. Igen nagy és széles rálátással bírsz a világra és az életre, igazi kozmopolita vagy, aki mindig bölcsen viselkedik és észnél van. Ha valaki idegesítene, mindig lenyugtatod magad, mielőtt reagálnál. A harc és az inzultálás nem a te asztalod.

Nagyon erőteljesen vonzódsz a spiritualitáshoz, de vigyázz, túlzott hiszékenységed bajba sodorhat. Mielőtt valamire igent mondasz, előtte próbálj meg visszavonulni, és mérlegelni. Nem ritka, hogy jóval többet vállalsz a kelleténél, aztán meg nem bírod teljesíteni.

Ennek a színnek a használatával arra vágysz, hogy kitűnj a tömegből. Szeretnél más lenni, mint a többiek, el akarod kerülni az unalmat. Azt akarod közölni a külvilággal, hogy belőled csak egy van, különösen, ha ruhaként öltöd magadra.

Összességében mindenképpen magasrendű gondolkodásra és teljes körű elfogadásra késztet, spirituális emelkedettségre ösztönöz, segíti a vallásos áhítat elérését.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu