Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Narancssárga a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Igen vibráló és energiával teli embernek tűnsz mások előtt, akinek jócskán marad ereje, ideje mások számára is. Eltökélt vagy és mindent úgy fogadsz el, ahogy azt az élet adja. Szeretsz új dolgokat kipróbálni és kísérletezni. Néha egy kissé vadnak és önfejűnek tűnhetsz, viszont az is elkeserít, ha egyáltalán nem foglalkoznak veled. Az arany középút nem a te stílusod, mégis érdemes lenne több kompromisszumot kötnöd.

Nagyon fontos számodra a szerelem, ugyanis rózsaszín felhő nélkül nem megy az életed. Azzal is megbékélsz, ha csak plátói érzelmekkel viseltetsz valaki iránt, de kell szeretned valakit, mert érzelmeid rendszeresen túltengenek. Ha viszont van társad, hatalmas intenzitással veted bele magad az érzelmek hálójába.

Jól teszed, ha ruhaként is magadra öltöd ezt a színt, hisz derűt, optimizmust, elégedettséget áraszt. Jótékony hatása van a pesszimista pillanatokra, s nem csak téged, hanem másokat is mosolyra fakaszt. Fokozza az életerőt és a merészséget.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.