Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kék (és árnyalatai) a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Az embereknek a neved, s ezáltal te magad egy barátságos és gondoskodó ember képét festi le, akiben igen erős az empatikus hajlam, nem fél megmutatni, hogy mi rejlik a szívében. Néha a középpontba kerülsz emiatt, és előtte mindig átgondolod, hogy mit és hogyan fogsz mondani. Igen intuitív embernek tűnsz, aki bölcsen veszi a mindennapi akadályokat, és hisz abban, hogy az élet annyira jó és szép, amennyire azzá tesszük.

Csendességre és nyugalmas lelkivilágra is tesz utalást ez a szín, biztos, hogy tele vagy érzékenységgel, szeretettel.

Ha kékkel veszed körül magad, ezt a színt viseled ruhaként, akkor környezeted derűsnek és nyugodtnak lát. A sötétebb variációk inkább a kényelmességről árulkodnak, a világosabbak a derűs énedet helyezik előtérbe.

A kék színből tisztaság, csendesség és hűvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség érzését kelti. Betegség vagy kifáradás esetén megnő rá az igényed. Pihenésre irányuló vágyat is mutat.

Nagy mennyiségben az intellektus túlhangsúlyozásához és az érzelmek elszürküléséhez vezet.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu