Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Zöld (és árnyalatai) a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Az emberek előtt neved harmonikusnak és kiegyensúlyozottnak tűnik, akinél minden egyben van és meg is mutatja ezt a harmóniát. Igen optimista és reményteljes vagy, aki sosem adja fel az álmait, reményeit, és a megkezdett feladatait. Nem engeded, hogy bármi negatív hatással legyen rád, akár a féltékenység, akár a saját gyengeséged. Ugyanakkor harcos típus vagy, aki az eszével és a kitartásával küzd, sosem az erejével! Ezt sokan nehezen viselik, mégis előbb vagy utóbb ez által leszel példakép sok ember szemében.

Mindig képes vagy megújulni, legyen szó bármiről is. Olyan vagy, mint a természet. Tavasszal kivirágzol, nyáron learatható a gyümölcsöd, aztán lassan visszahúzódsz, de a tűz mindig odabent van, és bármikor feléledni képes.

A zöld szín életedben minden esetben a természethez való közeledést szimbolizálja. Gyógyító szín, aki ezzel veszi körül magát, könnyebben kilábal a szellemi és fizikai problémákból. Újjászületés és teljes megújulást is jelképez, a legjobb választás ruhaként, kiegészítőként, lakásdekorációnak!

Egyensúlyba hoz, kiegyenlít, nagy mennyiségben unalmas, álmosít és lehangol.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu