Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szürke (és árnyalatai) a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi & Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
Igen nyugodtnak tűnsz mások szemében, olyannak, aki mindig a helyzet magaslatán áll. A neved alapján őszintének és egyenesnek gondolnak az emberek. Képes vagy mindent átlátni és érzelmek nélkül szemügyre venni. Próbálod megtartani semleges hozzáállásodat a kritikus helyzetekben is. Megesik, hogy előítéletessé válsz, aki az adott helyzetet túlkombinálja. A kártyáidat sosem feded fel mások előtt. Kevés a barátod, épp azért, mert a bizalmat és a szeretetet csak kevesekkel osztod meg, ám te épp így érzed jól magad.

Titokban vágysz más emberek elismerésre, dicséretére, tapasztaltnak érzed magad, melyhez külső visszaigazolás szükséges. Ám ahhoz, hogy ezt meg is kapd, próbálj kicsit nyitottabb lenni, beszélgess az emberekkel, és ezt ne csak felületesen tedd!

Ruhaviseletként ezzel a színnel láthatatlanná válsz, beleolvadsz környezetedbe. Ugyanakkor félreismerhetnek, szomorúnak, elkeseredettnek tarthatnak még akkor is, amikor egyáltalán nem vagy az.

Túlzott mennyiségben semlegesít, közömbössé tesz, lehangol, eltompít.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu