Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Fekete a névszíned...

Közzétéve: 2010. 01. 06. Írta: Zsófi és Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Tudtad, hogy a neved betűi is saját színekkel rendelkeznek? Most már tudod, mely szín tartozik hozzád, olvasd el, miről árulkodik másoknak! Abban is segítünk, hogy miért viseld eme színt magadon...
A neved arról mesél az embereknek, hogy igen komoly és néha sajnos elutasító egyéniség vagy, aki éppen ezért igazi misztikum környezete számára. Egy kicsit elegáns, egy csöppet bohókás, némileg ilyen, meg olyan vagy, - egy kicsivel rendelkezel mindenféle személyiségből, ám neked épp ez áll jól! Igen összeszedettnek és okosnak tűnsz mások számára, aki egy kissé excentrikus is, így elismerést kíván. Képes vagy többféle szituációhoz alkalmazkodni, viszont úgy érzed, sehová sem illesz igazán. Talán így is van, ha őszinte vagy magaddal, akkor leginkább magadra hagyatkozol, mások véleményét meghallgatod, de az jellemzően nem befolyásol.

Néha idő előtt lemondasz reményeidről, vágyaidról, terveidről, ami nagy hibád, de ahogy korosodsz, ezt a „rossz” tulajdonságodat egyre jobban kezeled, és le is győzöd. Kitartásod folyamatosan nő, így az eredményeid is javulnak.

Ha ezt a színt választod ruhaként, kiegészítőként, akkor az a célod, hogy eltűnj mások szeme elől, nem akarsz középpontban lenni. Túl sok sötét szín viselete könnyen depressziót kelt.

Túlzott használata mindenképpen álmosít, lehangol, depressziót vált ki.

vissza a névszín kalkulátorhoz...
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu