Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

PH Csoda Cukorbetegségre

Közzétéve: 2009. 12. 19. Írta: MG Európa Kft.
Értékelés
Ez a cikk 2957 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Dr. Robert O. Young, világhírű sejtbiológus több nagysikerű könyv szerzője, új könyvében lerántja a leplet a már-már járványszerű méretekben terjedő cukorbetegség okairól, feltárja a gyógyulás útját.
Ha családtagjai, barátai közül valaki vagy éppen Ön is egyike azoknak a millióknak, akit a cukorbetegség sújt, ideje visszavágni! A pH CSODA A CUKORBETEGSÉGRE egy könnyen követhető programot kínál, amely segít abban, hogy átvegye az irányítást az I-es és a II-es típusú cukorbaj felett. Bemutatja, hogy miként tarthatja fenn azt a megfelelő lúgos belső környezetet, amire a testének szüksége van. Ez a kizárólag természetes alapokon nyugvó program segíthet Önnek lelassítani, megállítani, sőt akár vissza  fordítani a betegséget, illetve azokat a károkat, amiket okozott. Nincs szükség nagy dózisú orvosságokra, amiket a legtöbb cukorbeteg használ. Az új módszerekre épülő program segítségével Ön csupán 12 hét leforgása alatt elkezdheti helyreállítani egészségét, és megújulhat lelkileg.
   
Mit talál ebben a könyvben:

• Milyen ételeket tanácsos fogyasztani, melyek a legjobbak a vércukorszint normalizálására, és melyeket kellene kerülni.

• Ízletes receptek tucatjait, amelyek segítségével a szervezete pH-értékét egyensúlyban tarthatja.

• Hogyan válthatja ki az alacsony vércukorszint emelésére használt „gyors megoldásokat” egészséges és hatékony alternatívákkal.

• Tanácsokat a stressz kezelésére és a helyes testedzéshez.

• Közérthető magyarázatot arról, hogy a „ha nincs izomlázad, akkor semmit sem ér az edzés” megközelítés miként vezet a test elsavasodásához és a vércukorszint megemelkedéséhez.

• Egy tisztítókúra (folyékony fieszta) leírását, és hogy miért ez a leghatékonyabb kezdés, ha Ön át akar térni a pH Csoda étrendre, és meg akarja sokszorozni
energiáját.

A könyv megjelent: 2009.12.05.-én az MG Európa Kft. kiadásában.

További információ: www.phcsodakozpont.hu

Bezárás