Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

9-es sorsszám

Közzétéve: 2007. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A TANÍTÓ, A MEGÉRTÕ
9-es sorsszámmal igazi álmodozó és művészlélek vagy, aki megértő is. Tele vagy együttérzéssel, lojalitással, és környezeted téged hív megértő személyiségnek. Akkor lehetsz igazán boldog, ha segíthetsz másokon. Rendkívül erős intuícióval rendelkezel. Hangulatod viszont rettentő változékony, általában túl érzékenység és sértődékenység jellemez. Cselekedeteidet az érzelmek irányítják. Gyakran előfordul, hogy válladra veszed a világ búját-baját, mások szenvedéseit. Életed nagyon változatos, mert keresed a nem mindennapi helyzeteket, de lelkivilágodnak nem tesz jót, hogy mások problémáin rágódsz, hisz neked is van épp elég.

Nagyszerű tanár, tanácsadó vagy, akár pap is válhat belőled, de mindenképpen olyan feladatot vállalj, ahol másokat támogathatsz, segíthetsz. Nem vagy a karrier megszállottja, a pénz is csak annyira érdekel, hogy kitartson a hónap végéig. A barátság és a szeretet számodra sokkal fontosabb bármilyen karriernél, vagy anyagiaknál.

Gyakori, hogy 9-es sorsszámmal irodalmi vagy művészi tehetséggel is rendelkezel, de mivel inkább a világ megmentését tűzöd ki célodul, az igazán fontos dolgokra sokszor nem is szánsz időt és energiát, vagy csak jóval később, idősebb korodban.

Bizony előfordul, hogy keserűen és csalódottan kell tudomásul venned a külvilág reakcióját emberbaráti tetteiddel kapcsolatban. Épp ezért vigyáznod kell arra, hogy az elveid ne ragadjanak el túlságosan, mert ez akár büszkeséghez is vezethet. Meg kell tanulnod megbocsátani azoknak, akik nem sokra tartják gondolkodásmódodat, és segíteni nekik akkor is, amikor meg se érdemelnék.
Forrás: Ezoterikus.hu