Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

8-as sorsszám

Közzétéve: 2007. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A GYAKORLATIAS
8-as sorsszámod komoly önfegyelmet, és erős céltudatosságot takar. Nagyon kemény, határozott, olykor-olykor türelmetlen vagy, akiből bizony hiányzik a szerénység. Munkatársaid, kollégáid vagy éppen beosztottaid elismerik ugyan tehetségedet és hozzáértésedet, de nem tudnak igazán szeretni, csupán elfogadni. Céljaidat rendszerint eléred, könnyen és gyorsan vezető pozícióba kerülhetsz, ez kimondottan boldoggá és elégedetté tesz, de azért vigyázz arra, nehogy megszédülj ettől a nagy hatalomtól.

Egyik leglényegesebb feladatod az életben az, hogy sok pénzt keress, és megtanulj ezzel jól bánni. Bizony megvan a képességed ahhoz, hogy jelentős dolgokat érj el a magán- és üzleti életben egyaránt. Ebben segítségedre lehet kiváló emberismereted, kereskedői vénád, s az, hogy téged nem lehet egykönnyen félre vezetni. Sokszor találkozol életed folyamán olyan emberekkel, akik csak ki akarnak használni téged.

Nagyon gyakorlatias vagy, és tehetséged van ahhoz, hogy komoly vagyont halmozz fel életed során. Pénzügyi téren kiválóan boldogulsz, lehet belőled bankár, bróker vagy akár könyvel is. Hátránya mindennek az lehet, hogy rengeteg munkád miatt, elhanyagolod családodat és barátaidat. meg kell tanulnod megtalálni az arany középutat, a boldogságot csak így találhatod meg.

Akkor lehetsz igazán sikeres, ha nem feledkezel el arról, hogy a karriereden és a bankszámládon kívül van más fontos dolog is a világon.  Ambíciód és mohóságod megingathatja emberi kapcsolataid szilárdságát is. Így fontos, hogy a pénz előtt mindig a szeretet kapjon helyet a sorban.
Forrás: Ezoterikus.hu