Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

7-es sorsszám

Közzétéve: 2007. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A GONDOLKODÓ
7-es sorsszámmal a tartózkodás, a zárkózottság jellemez, nem beszélsz érzéseidről, gondjaidról vagy épp örömeidről. Értelmes vagy, tele mély érzésekkel, kapcsolataid azonban mégsem igazán harmonikusak. Sokat tűnődsz az élet értelmén, akkor is felteszed a miért kérdést, amikor nem lenne rá szükség. Sokszor félreértenek, de ez főleg annak köszönhető, hogy nem engedsz bepillantást a lelkedbe, és gyakran nem jól fejezed ki magad.

Nagyon jellemző rád, hogy elgondolkodó, befelé forduló ember vagy, aki nagyra értékeled az egyedüllétet és a nyugalmat. Szeretsz eltűnni a nagy tömegben.

Megfigyelőképességed kiváló, ezért olyan munkákban találod fel magad, ahol erre nagy szükség van. Lehet belőled nyomozó, bíró, kutató is. Különc vagy, pedig nem áll szándékodban annak lenni.

Hibád, hogy gyakran vagy szkeptikusak is, de ez legtöbbször csak egy álca, hisz titkon épp azokkal a dolgokkal szeretsz foglalkozni, melyekről hangosan alkotsz elítélő véleményt.

Környezeted gyakran hidegnek és zárkózottnak lát, aki nem tudja jól kifejezni magát, sőt rendszerint nagyon rossz gesztusokat és arckifejezéseket használsz. Ezen tudatosan kellene változtatnod, így hamar észrevehetnéd, hogy az emberek hozzád állása jelentősen javul.

Akkor lehetsz sikeres, ha az eddiginél is több időt és energiát fektetsz abba, hogy új és hasznos kapcsolatokat alakíts ki más emberekkel.
Forrás: Ezoterikus.hu