Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

6-os sorsszám

Közzétéve: 2007. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A DIPLOMATA
6-os sorsszámmal egyvalamit biztosan tudsz: azt, miként élvezd az életet. Modorod megnyerő, kellemes, s mivel kifinomult ízléssel rendelkezel, ez meglátszik az öltözködéseden, viselkedéseden is. Igazi művészlélek vagy, nagy valószínűséggel, van is tehetséged valamely ághoz, az már más kérdés, hogy képes vagy-e ezt tökélyre fejleszteni, de az biztos, hogy szoros kapcsolatot ápolsz a művészetekkel. Alapjában boldog és elégedett ember vagy, ritkán lehet téged kihozni a béketűrésedből. A barátok nagy szerepet játszanak az életedben. Rendkívül erős az igazságérzeted, szociális érzékenységed is kimagasló. Jó érzékkel simítod el a vitákat magad körül. Hibád viszont, hogy kissé felszínes vagy.

Született diplomata vagy, aki mindenféle, akár kellemetlen helyzetben is vissza tudod állítani az egyensúlyt, s újra megteremteni a harmóniát. Kitűnő orvos, ápoló, pszichológus vagy gondozó válhat belőled. De valójában mindenhol megállod a helyed, ahol másokról kell gondoskodnod.

Veled született képességed az, hogy megnevettess bárkit, hogy jókedvre derítsd környezetedet, még a nehéz időkben is. Képes vagy bárkiben újjáéleszteni a hitet.

Számodra nagyon fontos a család, a barátok és a gyerekek, félembernek érzed magad, ha nem alapíthatsz családot.

Képes vagy saját magadat gátolni a siker elérésében vezető úton, úgy, ha túl sokat követelsz magadtól. Ne érezd úgy, hogy nem vagy semmire sem jó, csak saját önbizalmadat ásod alá, felépíteni sokkal nehezebb, mint lerombolni. Próbálj meg annyira odafigyelni és gondoskodni magadról, ahogy azt másokkal teszed. 
Forrás: Ezoterikus.hu