Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

5-ös sorsszám

Közzétéve: 2007. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
AZ ÖRÖKMOZGÓ
Ha sorsszámod 5-ös, akkor biztos, hogy állandóan történik valami veled, sosem unatkozol. Folyamatosan változások jellemzik a mindennapjaidat. Rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjthetsz életed során, és ez érdekessé tesz téged mások szemében is. Mégis ennek a sokszínű világnak van hátulütője is, nagyon sok olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akik csak a bajt hozzák rád, ezért fontos megtanulnod, hogy életedben mindig több a kevesebb. Kerüld a felesleges kapcsolatokat, ismerd fel időben, mi az igazán fontos számodra, így a kapcsolataidnak valódi értéket tudsz adni.

Igen nagy a valószínűsége, hogy valamilyen tehetséggel, jelentős képességgel születtél. Képes vagy ámulatba ejteni másokat, hisz kiválóan tudsz teljesíteni az élet minden területén. Az alkalmazkodóképesség, a rugalmasság és a változás mestere vagy, lehet belőled úttörő vagy feltaláló is, ezt nagyban segítheti gyors felfogásod is.

Mivel okos és jó megfigyelő képességű vagy, kiválóan tudsz nagyobb csapatot is irányítani, de komikusnak is megállnád a helyed. Rajongsz a  kockázatokért, pénzügyi téren is sikereket érhetnél el. Azonban az unalom nem a te kenyered, hosszútávon képtelen vagy egy helyen megmaradni.

Csak akkor válthat belőled igazán sikeres ember, ha megtanulod, hogy nem szabad a dolgaidat félbe hagynod, képes legyél a folytatásra, sőt a célba érésre is. Be kell fejezned pillanatnyi feladatodat ahhoz, hogy valami másba vágd a fejszéd. Így érheted el, hogy téged és elképzeléseidet valóban komolyan is vegye környezeted.
Forrás: Ezoterikus.hu