Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

2-es sorsszám

Közzétéve: 2007. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A KÖZVETITÕ ÉS BÉKÉT TEREMTÕ
Minden körülmények között 2-es sorsszámoddal szükséged van arra, hogy valakivel megoszthasd örömödet és bánatodat. Alkalmazkodóképességed kiváló, és elfogadod, hogy mások irányítsanak. Bármikor kész vagy az együttműködésre. Rugalmasságod megvéd a nagyobb válságoktól. Hibád az, hogy rendszeresen jóval több időt szentelsz a múltnak, nehezen tudsz átlépni a régi dolgokon, elfelejteni a kellemetlenségeket, rendkívül érzékeny vagy. Hangulatingadozások jellemeznek.

Igyekszel békét teremteni környezetedben, mások kommunikációs problémái esetén kiváló közvetítő vagy. Inkább csoportos munkában találod meg a helyed, egyedül csak vért izzadva fogsz tudni boldogulni. Nagyszerű vezető válhat belőled, de csak úgy, ha elfogadod mások tanácsát.

Udvarias vagy és diplomatikus, ezt a két tulajdonságodat mindig tudod kamatoztatni.

Hibád, hogy szégyenlős vagy, és mindig meg akarsz felelni másoknak. Akkor lehetsz igazán sikeres, ha nem hagyod, hogy mások hasznot húzzanak ötleteidből, kreativitásodból, tehetségedből, s ha megérzed, hogy valakinek szándékában áll kihasználni téged, azt elutasítod.
Forrás: Ezoterikus.hu