Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

A Kínai Gyógynövények Titkai

Közzétéve: 2009. 10. 06. Írta: Illia Kiadó
Értékelés
Ez a cikk 3031 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Talán sokan azt gondolják, hogy a gyógynövények azonosak az egész világon, azzal a különbséggel, hogy helyenként másképp nevezik őket.
Azt, hogy ez mennyire nem így van, jól láthatjuk a nyugati és keleti herbalisták megközelítésében is, ami nem csak önmagukat a növényeket érinti, hanem a diagnózis felállítását is. Amikor a nyugati orvos meghatározza egy beteg kezelését, figyelembe veszi a gyógyító eszközök széles körét, majd a páciens pénztárcájához szabja a kezelést. A keleti gyógyító először megállapítja a hozzá forduló alkatát, és hajszálpontosan meghatározza azt a gyógynövényes kezelést, amelyre annak az embernek, abban a pillanatban szüksége van. A kínai gyógynövények titkai című könyv segít abban, hogy megértsük ezt a teljesen egyénre szabott megközelítést, és megtanít, hogy hogyan használhatjuk ezt saját magunk és családunk egészsége érdekében. Teljes részletességgel bemutatja a kínai gyógynövényes kezelések elveit, az ebben nem gyakorlottak számára is. Lépésről-lépésre megismertet azzal, hogyan határozhatjuk meg saját alkatunkat, hogyan használjuk a legmegfelelőbb gyógynövényeket, és milyen felhasználási módokkal válnak leginkább a hasznunkra. STEFAN CHMELIK korábban sikeres vállalkozó, akupunktúrát és Tui Na masszázst tanult a londoni Akupunktúra Iskolában, képezte magát a Hagyományos Kínai Gyógyászat iskolájában, és gyógynövény ismereteket szerzett a Londoni Keleti Orvostudományok Akadémiáján. Miután segítőként dolgozott Kínában a Nanjing-i First Affiliated kórházban, visszatért Londonba. Napjainkban Dorkingban praktizál valamint tanít a Hagyományos Kínai Gyógyászat iskolájában. Elnöke az Egyesült Királyság Regisztrált Kínai Herbalista szervezetének.

Megvásárolható a könyvesboltokban, vagy megrendelhető az Illia kiadó honlapján.

Bezárás