Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem BIKA Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 

BIKA


 

Páros: Izgalmakkal lesz tele ez a hónap, ha még nem történt meg, akkor most megkérhetik a kezed, sor kerülhet összeköltözésre, vagy gyermekvállalási tervek megvalósítására. Kiváló időszak áll előtted! A szív szavára hallgatva sokkal természetesebben érzed magad és végre a várva-várt szabadságot is eléred azáltal, hogy autentikussá formálod magad saját bensődhöz.

 

Különösen kedvező napok 9-e és 27-e, ekkor érzelmeid tombolnak, még inkább ki fogod mutatni ragaszkodásodat partnered felé.
Nehéz napok lehetnek 11-e és 17-e. Ne ess túlzásokba, és ne telepedj párodra, ennek senki nem örülne. Lehet valakit úgyis szeretni, hogy nem fojtod meg szereteteddel.
Páratlan: Ha eddig a magányosok táborába tartoztál, akkor most kell kilépned ebből a körből. Ha rajtad múlna, még hosszú idő telne el addig, míg belép életedbe a szerelem, épp ezért változtatni kell eddigi szokásaidon, és neki kell kezdened a párkeresésnek. A magányosok nem kopognak az ajtódon, kelj útra, és keresd az igazit. Ha előtted áll egy jó esély, élj vele, ne gondolj csakis a rizikókra! Meg fogod tanulni, hogyan találd meg a saját lelki békéd, s higgy abban, hogy képes vagy bármire, amire csak vágysz.

 

Különösen kedvező napok 9-e és 27-e, vedd fel a legcsinosabb ruhád, menj el fodrászhoz, majd hódíts!
Nehéz napok lehetnek 11-e és 17-e. Ezeken a napokon is légy aktív, mert bár kevés az esély, hogy ekkor találd meg az igazit, de flörtölésre kiválóan alkalmas.
 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu