Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem SZŰZ Holdjeggyel

Közzétéve: 2019. 01. 01. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 

 

SZŰZ


 

Páros: Szembetalálhatod magad azzal a problémával, hogy pároddal valamilyen számodra nagyon fontos dologban nem értetek egyet. Légy körültekintő, s ha ügyesen és okosan tudatod vele, mit is szeretnél, rá fog bólintani óhajodra. Meg szeretnéd ismerni partneredet mélyebben, mint eddig valaha, a teljes figyelmére vágysz, emellett pedig kedvesed esetleges szabadság utáni vágya csakis rossz érv lehet a szemedben. Vágyaidnak megfelelően végül teljesen más dimenziókat tapasztalhattok meg együtt, ha ő is képes úgy megnyílni előtted, mint Te!

 

Különösen kedvező napok 4-e és 16-a, ekkor kell a terveidhez vezető úton elindulnod, s párodat is segítségül hívnod.
Nehéz napok lehetnek 7-e és 20-a. Ne ekkor akard keresztülvinni akaratodat, falakba ütközhetsz, mely konfliktusokhoz vezet.
Páratlan: Itt az ideje a változtatásnak. Nem elégedhetsz meg a szingli lét örömeivel, hiszen a páros élet még ennél is több lehetőséget tartogat. A hónap első fele kiváló alkalmat kínál arra, hogy rátalálj egy igazi társra. Igen érzékeny természeted mögött valójában idealista ember búvik meg, aki a párkapcsolati álmai megvalósítására koncentrál a következő hetekben. Érdekes találkozások elé nézel, melyek egytől-egyig valamilyen módon hozzájárulnak fejlődésedhez. Betoppanhat egy fergeteges szerelem az életedbe, amely gyökerestül forgatja fel magányos mindennapjaidat.

 

Különösen kedvező napok 4-e és 16-a, fogadd el a baráti meghívásokat, nagy társaságban ismerkedhetsz meg valakivel, aki nagyon fel fogja kelteni a figyelmedet.
Nehéz napok lehetnek 7-e és 20-a. Ekkor egyéb problémák kötnek le, és egyszerűen csak nem fogod észrevenni, hogy valaki érdeklődik utánad.

 


2019 = 2+0+1+9 = 3 * A Növekedés, gyarapodás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék könyv / e-book!