Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem HALAK Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 


HALAK

Páros: Ha úgy érzed, nem teljesülnek azok a szempontok, amelyek szerelmed kezdetén összehoztak pároddal, akkor a kapcsolat most olyan fordulóponthoz érkezett, amikor el kell dönteni, hogyan tovább. Le kell mondanod arról, hogy rosszul működő kapcsolatodat toldozd-foldozd, inkább szakíts, esélyt adva az újnak! Fontos azonban, hogy tartsd magad a szerelem íratlan szabályaihoz, hezitálásoddal ne bizonytalanítsd el meglévő vagy a most ajtódon kopogtató kedvesedet! Légy odaadó és nyitott, így biztosan a lehető legjobb dolog történik majd veled.

 

Különösen kedvező napok 9-e és 22-e, megismerhetsz egy olyan személyt, aki erőt adhat a változtatásokhoz.
Nehéz napok lehetnek 7-e és 26-a. Konfliktusokkal, problémákkal nehezített napok, a kommunikáció hiánya fokozza a nézeteltéréseket.
Páratlan: Amennyiben még mindig egy régi szerelemről álmodozol, mondj le végleg róla. Így nem adsz esélyt az újnak, csak gyötröd magad. Pedig a hónap második felében minden lehetőséged megvan arra, hogy a szingli életformát egy szerelemre cseréld. Vénusz nagy hatással lesz rád. A kellemes, olykor néha eseménytelennek tűnő hetek mégiscsak sok kellemes percet rejtenek számodra, s ezt hamar érzékelni fogod. Elkötelezettséged megingathatatlan, nem akárkit keresel, hanem a nagy szerelmet, és ez lesz az oka annak is, hogy, ha eddig egyedül voltál, most nagyon ragaszkodni akarsz egy újonnan kialakuló kapcsolathoz.

 

Különösen kedvező napok 9-e és 22-e, ismerkedésre, szerelem megérkezésére. Mozdulj ki otthonról, találkozz emberekkel, köztük lesz az igazi.
Nehéz napok lehetnek 7-e és 26-a. E két nap nem igazán nehéz, inkább kommunikációs problémák nehezíthetik életedet. Megismerhetsz valakit, akivel könnyen félreérthetitek egymást.
 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu