Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem RÁK Holdjeggyel

Közzétéve: 2019. 01. 01. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 


RÁK

 

Páros: Ideje lenne, ha felismernéd, egy rendesen működő kapcsolat jóval fontosabb és kellemesebb lehet, mint sok izgalmas, de tartalmatlan randevú. Ne keveredj szerelmi háromszögbe, most nagyon pórul járhatsz. A szentimentalizmus sosem volt a sajátságod, viszont jó lenne megtalálnod a tökéletes egyensúlyt a ridegség és a túláradó érzelmek között! Légy figyelmes a partnereddel, hallgasd meg és mutasd ki, hogy megérted és szereted őt.

 

Különösen kedvező napok 3-a és 18-a, fontos döntéseket kell meghoznod, és ne a szíved, hanem az eszed vezéreljen.
Nehéz napok lehetnek 8-a és 25-e. Érzelmi válságba kerülhetsz, döntéskényszer elé állítanak, és nem tudod mi lenne a jó megoldás. Ne hozz döntést meggondolatlanul.
Páratlan: Sokszor zsákutcába futhatsz, elragadhat a szenvedély, s viszonzásra igen csekély az esély. Több futó kalandba is belebonyolódhatsz, de légy óvatos, vágyaid most túlmutatnak a realitás határán. Ne álmodozz feleslegesen. Leginkább az hónap második felében van esély arra, hogy megtaláld az igazit, akivel először igen lazán indul az ismerkedés és éppen ez a spontán hangulat lesz az, mely segít átlendülni az apró-cseprő akadályokon, melyek teljesen természetesek az első, randizással teli fázisban.

 

Különösen kedvező napok 3-a és 18-a, flörtölésre, ismerkedésre, egyéjszakás kalandra kiváló, ha megelégszel most ezzel.
Nehéz napok lehetnek 8-a és 25-e. Érzelmeid összegabalyodhatnak, és nem látod meg a fától az erdőt. Vigyázz, lelked nagyon megsérülhet.
 


2019 = 2+0+1+9 = 3 * A Növekedés, gyarapodás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék könyv / e-book!