Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem BAK Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 

BAK

 

Páros: Igazán nincs okod aggodalomra, hisz partnerkapcsolatoddal minden rendben van. Bár az nem árt, ha viszel bele valami újdonságot, s megmutatod párodnak, nem unalmas az élet melletted. Bátor, vakmerő és céltudatos vagy, főleg, ha szerelmi életedről van szó. Párban élőként továbbra sem hezitálsz elkötelezni magadat, s minden kötelezettségnek megpróbálsz a legjobb teljesítményed szerint megfelelni. Úgy érzed ebben az időszakban, hogy valóban érdemes sok energiát fektetned a kapcsolatotokba.

 

Különösen kedvező napok 3-a és 19-e, ekkor dönthettek néhány nagyon fontos dologról. Ha még nincs gyermeketek, most jött el az ideje.
Nehéz napok lehetnek 15-e és 27-e. Bár a konfliktusok köztetek mindig gyorsan elsimulnak, de lelked összetörhet egy kellemetlen, de igaz megjegyzés miatt.Páratlan: Ha a flörtölés és az ismerkedés valamilyen olimpiai versenyszám lenne, akkor ebben a hónapban dobogós helyezést érnél el. Ha még szingli vagy, semmi ok az aggodalomra, mert ez az állapot hamarosan véget ér. Meglehetősen könnyedén építed fel és tartod meg kialakulóban lévő kapcsolatodat. Hosszú távra tervezel, sokra tartod a másikat, s már nem vonzanak a futó kalandok lehetőségei. Nem hezitálsz elköteleződni.

 

Különösen kedvező napok 6-a és 19-e, ekkor alapozhatod meg egy hosszú távú kapcsolat alapjait.
Nehéz napok lehetnek 15-e és 27-e. Ezeken a napokon ne veszítsd el a fejed, és ne erőltesd rá magad senkire, a lelked összetörhet egy visszautasítástól.

 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu