Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem NYILAS Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 


NYILAS

 

Páros: Párkapcsolatod stabilabbá tétele kap szerepet a hónap folyamán életedben. Meg kell mutatnod, hogy szereted és tiszteled a másikat, ugyanakkor el kell kerülnöd, hogy azt érezze rátelepszel, nem hagyod levegőhöz jutni. Találd meg az arany középutat. A változás elkerülhetetlen. Fontos kérdéseidet mihamarabb tedd fel, leginkább magadnak: "vajon meddig tart ez a kapcsolat, hiányzik-e a társad, ha nincs veled tudnátok-e egymás nélkül létezni?" Ha megmaradsz párkapcsolatodban, a kérdéseidre mindenképpen választ kell találnod, s párod birtokában van ezeknek, hát kérdezd meg őt! Maradj logikus és akkor még a legnehezebb problémákat is sikerül megoldanod.

 

Különösen kedvező napok 8-a és 19-e, ekkor érzelmeid elmélyülnek, óriása szeretettel fogod körülrajongani kedvesedet, vagy akár családodat.
Nehéz napok lehetnek 11-e és 28-a. Figyelj oda, hogy a szeretet és az odafigyelés ne váljon a másik számára terhessé!
Páratlan: Végre jöhet a szerelem. Ez az időszak pozitív változásokat hoz életedbe, végre kinyílsz, kivirágzol, s ez hatással lesz a téged körülvevő párkeresőkre is. Könnyen rátalálhatsz az igazira, most keresni sem kell, ő fog közeledni feléd. Hatalmas szenvedély tobzódik benned, egy igazi és vad körforgás kellős közepén találod magad. Már a hónap elején úgy tűnhet számodra, mintha tisztán látnád, mit is hoz a következő pár hét, de adódhat pár olyan randid, ami nem végződik túl sikeresen, s átmenetileg letörheti a szarvadat. Számtalan alkalmat kínál ez az időszak arra, hogy ismerkedj, flörtölj, és többeknek elcsavard a fejét.

 

Különösen kedvező napok 8-a és 19-e, egy szemvillanásnyi idő alatt eshetsz szerelembe, s a kölcsönösség is jelen lesz.
Nehéz napok lehetnek 11-e és 28-a, légy türelmes, kitartó, ne add fel a reményt, ha visszautasítanak. Próbálkozz újra, de ne légy túl akaratos.
 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu