Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem SKORPIÓ Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 


SKORPIÓ


 

Páros: Felmerülhet benned a szakítás, vagy némi szünet gondolata, ám ne siess el semmit. Egy félreértésért még nem érdemes felrúgni egy alapjaiban jó kapcsolatot. Inkább a kommunikációt kellene javítani, s menteni a menthetőt. Légy mindig éber, s már előre akadályozd meg a felbukkanó konfliktusok okait, hiszen képes vagy erre. Ne adj lehetőséget arra, hogy újra és újra ugyanazokon az apró ostobaságokon kezdjetek el vitatkozni.

 

Különösen kedvező napok 6-a és 15-e, konfliktusok elsimítására, problémák megbeszélésére alkalmas időszak.
Nehéz napok lehetnek 12-e és 26-a. Ne erőltesd rá partneredre akaratodat, különben nemcsak konfliktus, hanem szakítás is bekövetkezhet.
Páratlan: Bár minden esélyed megvan egy párkapcsolat kialakítására, azonban abba a hibába eshetsz most, hogy túl hamar kimutatod érzelmeidet, és sietteted a kapcsolat stabilizálását. Ne tedd, megfutamítod jelöltedet, s már nem lesz visszaút. Vesd bele magad boldogan a szerelem örvényébe. Bármi megtörténhet, ami kedvező számodra, ám lassan járj, s tovább érsz.

 

Különösen kedvező napok 6-a és 15-e, ha sikerül ezen a napon találkoznod álmaid pasijával/asszonyával, akkor a kapcsolat egy életre fog szólni.
Nehéz napok lehetnek 12-e és 26-a, ezek a napok viszont félreértésekre adhatnak okot, sőt, akaratod ellenére belekeveredhetsz egy szerelmi háromszögbe. A döntés a kezedben van, de könnyen darabokra törhet a lelked.
 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu