Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem MÉRLEG Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 MÉRLEG

 

Páros: Teszteld vonzerődet, tedd próbára partneredet. Ez a kapcsolat jövőjének szempontjából is fontos, ráadásul növelheted önbizalmadat, ha a túloldalról pozitív visszajelzést fogsz kapni. Eseményekben gazdag, energiával és érzelmekkel teli időszak következik. Párodtól elismerést, biztatást, szeretetet kapsz. Ezt becsüld meg, hisz fontos vagy a számára.

 

Különösen kedvező napok 4-e és 23-a, turbózd fel kapcsolatodat, mostanában úgyis kicsit ellaposodhatott.
Nehéz napok lehetnek 17-e és 22-e. Ekkor visszautasításra számíthatsz, de ez ne keserítsen el, néha párodnak is lehet rossz napja.
Páratlan: Ha úgy érzed, eleged volt a magányból, akkor bizony most indulj párkereső vadászatra, mert nemcsak kiválóak az esélyek, hanem szinte teljesen biztos, hogy megtalálod az igazit. Ez a hónap meghozza a szerelmet. Nagy eséllyel gabalyodsz majd bele valakibe első látás alapján. Ezután hosszas huzavona következhet, legfőképpen az eltérő gondolkodásmódotok, különböző gyökereitek, más kulturális hátteretek, illetve egy esetleges távolság miatt. Dönts el, mit akarsz, s cselekedj annak megfelelően.

 

Különösen kedvező napok 4-e és 23-a, fogadd el a randimeghívásokat, flörtölj, élj!
Nehéz napok lehetnek 17-e és 22-e. Ez a két nap hangulatingadozásokat és energiaveszteséget rejteget, nem ajánlatos ekkorra kijelölni az első randi időpontját.
 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu