Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mi a neved? Megmondjuk, hogy változtasd meg!

Közzétéve: 2009. 09. 23. Forrás: Részlet a Boszorkányság nagykönyve c. mûbõl
Értékelés
Újjászületünk, újra kezdjük. Miért ne kezdhetnénk boszorkányéletünket a saját nevünkön, ahelyett, amit a szüleink adtak nekünk? Ami valószínűleg nem védett meg eddig semmitől?
Tehát DIANA = 4 + 9 + 1 + 5 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2

Igen ám, de a születési szám 5. Az ideális boszorkánynév számértéke pedig egyezik a születési számértékkel. Hozzá kellene még adni hármat, legegyszerűbb a 3-as számot viselő betűk közül (C; L; U) kiegészíteni a nevet. Így lesz a DIANA névből DICANA, DILANA vagy DIANAU, mert az eredeti név 2, s e betűk egyike 5-re egészíti ki a név számértékét. Ha ez a megoldás nincs ínyére, keressen egy másik nevet, amely betűinek számértéke egyezik a születési számával.

Bár jó megoldásnak látszik a teljesen új név, ennek is megvannak a veszélyei, hiába korrekt numerológiai értelemben. Legjobb az eredeti, de már a kiegészítő betűt tartalmazó nevet elemeire szedni, bővíteni és így kreálni egy újat. Diana ez esetben lehetne NAUDlA például. Mielőtt végleges döntésre szánná magát, olvasóm, tanulmányozza a kilencedik leckét, ahol bővebb információt talál a numerológiáról, vagyis a számmisztikáról.

Miért a születési számhoz igazodik a név? Mert a születési szám megváltoztathatatlan, alapérték. Az ember lakcíme, neve, súlya, magassága stb. változhat, de nem változik a születési ideje. A születési számmal egyező értékű titkos név ráigazít saját rezgéstartományunkra, arra a rezgésszámú energiára, amit a születésünk időpontjával magunk választottunk.

Amint már említettem, sokféle numerológiai számítást ismerünk. Az általam ismertetett módszer előnye, hogy széles körben elterjedt, alapos és pontos. Természetesen, aki jobban bízik más módszerben, nyugodtan számolhat aszerint, de akkor is a születési számhoz kell igazítani a név számértékét.A varázslás és a boszorkányság látszólag letűnt hitvilágának elbűvölő szertartásai a mai napig hatnak ránk, és lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a pogány múlt és a jelen közti űr hiányzó láncszemét. A szerző elismert nagymester. Magyarországon második kiadását érte meg ez az írás, amely a mágia és a boszorkányság iránt érdeklődőknek valódi kincseskalendárium lehet.

A boszorkánynév megválasztása mellett, még több tucat boszorkányos praktikát találsz a könyvben!

Most kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Szeretnéd megvásárolni ezt a könyvet? Megteheted!
1085 Budapest, József krt. 26
Szeretnéd megrendelni ezt a könyvet? Megteheted! Katt ide >
Édesvíz Kiadó
Forrás: Részlet a Boszorkányság nagykönyve c. mûbõl