Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelem SZŰZ Holdjeggyel

Közzétéve: 2020. 08. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Holdjegyed segítségével Te is megtudhatod, milyen lehetőségeket rejt ez a hónap szerelmi életed számára. Felívelés? Zuhanás? Párban? Vagy épp egyedül? Most kiderül minden!

 

SZŰZ

 

Páros: Ha úgy érzed, nem mennek jól párkapcsolati dolgaid, akkor a hónap eleje épp arra ad lehetőséget, hogy tisztázzátok, ki és mit is vár a másiktól. Eljött az ideje, hogy a lényeges kérdésekben dönts! Érzelmeidet jóval mélyebben kell megélned ebben az időszakban.  Fogadd még inkább a barátoddá, a bizalmasoddá és a szerelmeddé kedvesedet, mert csak így tudod őt megérteni teljesen.

 

Különösen kedvező napok 6-a és 24-e, érzelmeid letisztulására és tisztánlátásra alkalmas napok. Ekkor hozz döntést kapcsolatod jövőjéről.
Nehéz napok lehetnek 12-e és 20-a. Ha ekkor bonyolódsz partnereddel vitába, garantált a szakítás.
Páratlan: Ideje, hogy változtass életeden, nem ülhetsz mindig otthonod biztonságos négy fala között. Így semmi esélyed sincs arra, hogy végre betoppanjon a szerelem, és a várva várt boldogság beköszöntsön. Bízz magadban, hiszen képes vagy új perspektívákat megnyitni magad előtt és megszabadulni néhány önmagad előidézte béklyótól is.

 

Különösen kedvező napok 6-a és 24-e, találkozz barátokkal, ismerősökkel, köztük lehet az, aki hosszútávon társaddá válhat.
Nehéz napok lehetnek 12-e és 20-a. Kedvetlenséged lehet oka annak, hogy nem lesz hangulatod semmihez. Pedig ezek a napok, még az általános nehézségek ellenére is kedvezőek ismerkedésre.
 


2020 = 2+0+2+0 = 4 * A kiteljesedés, virágzás ideje!

Minden konzultáció mellé ajándék e-bookot választhatsz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu