Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

A számmisztika jelentősége (saját élmény)

Közzétéve: 2009. 09. 12. Írta: Varjú Melinda Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3146 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Közel egy éve már annak, hogy utamba sodort az élet egy számmisztikával foglalkozó személyt. Addig borzasztó szkeptikus voltam a misztikus, vagy éppen az ezoterikus dolgokkal kapcsolatban.
Megpróbáltam benne hinni, de nem volt tökéletes bizalmam ezen irányzat felé. Ám ez a fiatalember ráébresztett néhány dologra. Vannak ugyanis számok, melyek végigkísérik életem nagy fordulópontjait, és erre csak akkor ébredtem rá, mikor ő rávezetett. Hosszú volna minden egyes alkalmat felsorolni, ahol jelen voltak ezek a számok, azt azonban megosztom önökkel, hogy ez a 4-es és 11-es szám. Pár oldalas elemzést kaptam kézhez, és megdöbbentő adatok voltak benne. Amiről addig azt gondoltam, hogy pechsorozat, arról kiderült, hogy nagyon is sok hasznát vettem az életben. Bár, be kell valljam, ezt egy kis önelemzéssel is észrevehettem volna, de így könnyebben ment. Négy évig dolgoztam két munkahelyem is, és mindkettőhöz egy kapcsolat köthető. Az első korántsem volt tökéletes, de nagyon sokat okultam belőle, és ezáltal erősebb lett jellemem. A második pedig mind a mai napig tart, és boldog vagyok benne. A jelenlegi párommal 11-én ismerkedtem meg, és úgy fest, ez egy életre szól, ám ha tévedek is, akkor is nagyon sokat változtam ebben a kapcsolatban, előnyömre. Továbbá a 4. emeleten lakom, a 11. szám alatt. Igazság szerint egészen hosszú lenne ez a felsorolás, ha minden kis apróságot megemlítenék. Arra szeretném csak önöket rávilágítani, hogy a számoknak nagyon nagy jelentősége van életutunk során. Amennyiben tisztában vagyunk vele, hogy mikor, mit érdemes elkezdeni, nagyban hozzájárulhatunk saját boldogságunkhoz.

Voltaképpen ezen rövid cikkel csak az a célom, hogy irányt mutassak önöknek, hogy megmutassam a számmisztika jelentőségét. Mindenkinek azt tudnám tanácsolni, hogy keressen fel egy számmisztikust, és megdöbbentő eredményeket fognak látni.
Forrás: Ezoterikus.hu