Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Tanulás, önművelés terület

Közzétéve: 2009. 07. 09. Írta: Sáfrány Zsófia és Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A lakás/ház északkeleti zónája a Föld elemet jelképezi. Ahhoz, hogy energetizáld ezt a teret, használj sok sárgát és barnát! A piros szintén növeli az energiaáramlást ezen a területen! Egy kevés zöld szintén kell, így lesz a tér kiegyensúlyozott.
Az északkeleti energiák igen hatásosak, ha motivációra van szükségünk az életben. Igazán jó szektora a háznak arra, hogy megtaláljuk az igazi irányt önmagunk számára. Vagyis, ha diák, munkakereső, vagy friss házas vagy, érdemes foglalkoznod e tér dekorálásával!

A lakás északkeleti részének energetizálása segíthet a jó közérzet megteremtésében, illetve sikeressé tesz azokban a dolgokban, ahol szükséged lehet rá!

A bagoly szimbólum jelentős, mert azon képessége, hogy lát és repül a sötétben tette a bölcsesség jelképévé. Tudásunk elmélyítését szolgálja.

Szivárványkristály: A vizsga sikerének kiváló segítője a metszett sárga vagy fehér színű kristály. Lehetőleg fény érje, hogy szivárványt varázsoljon. Természetesen a vizsgára tanulni is kell, a kristálygolyó által generált Chi csak az eredményességet segíti. A vizsga eredményességét biztosítja, persze csak ha tanulunk is! (csodát ne várjunk!)

Ha könyvtárunk nem is ezen a területen van, akkor is tartsunk itt könyvet abból, amit tanulunk. A könyv energiája az egész lakásra kihat, bárhol tanulunk is.

Kínai pénz: Könyvjelzőként nyolc kínai pénzből készített pénzsort használhatunk. A megszerzett tudást jól kamatoztatjuk.

Lótusz: A nyár virága, amelyen Buddha ül, és amelyikből a szeretett Lótusz Buddha, Padmasambhava született. A lótusz gyümölcsei azután érnek meg, hogy virágai kivirulnak. A lótusz a lakás bármely részén alapvetően fontos és megbecsült szimbólum.

vissza a Bagua térképhez, nézd meg a többi terület leírását...
Forrás: Ezoterikus.hu