Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Karrier terület

Közzétéve: 2009. 07. 09. Írta: Sáfrány Zsófia és Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A ház északi zónájában a Víz elem uralkodik. A Víz elemet a kék és a fekete jelképezi, vagyis ezen színek használata felerősíti a térben az energia áramlását.
Ha például fekete bőrgarnitúrát kék huzatú párnával kombinálsz, máris helyesen használtad a Feng Shui színelméletet! A zóna a Víz elem színeivel való dekorálása pozitívan hat a karriered alakulására. Az északi zónát fémszínekkel is energetizálhatod. Ilyen színek az arany, az ezüst és a fehér.

Az északi irány felébresztő/életre keltő energiája igen hatásos olyan emberek számára, akik változásra vágynak a karrierjükben, vagy akár az életükben. A yang elemű Víz elhelyezése ebben a térben kifejezetten pozitív hatású. Ha több energiára, vagy pénzre vágysz, érdemes egy kis, vízben forgó golyócskát is beszerezned, mely egy üzlet, vagy akár a pénzed állandó forgását jelképezi.
Vigyázz! Ha a hálószobád esik a karrier területre, akkor ne vidd túlzásba a kékes színek használatát.

Mivel a karrier területe a víz elemhez tartozik, az akvárium ezen a helyen nagyszerű Chi aktivizáló. Ügyeljünk a méretére, ne legyen túlságosan nagy a helyiség arányaihoz képest. A víz mozogjon benne, és világítsuk meg. Az akváriumba a Feng Shui 9 halat ajánl. Nyolc aranyhalat és egy feketét. A nyolc nagyon szerencsés szám, a végtelen gazdagságot szimbolizálja, a fekete hal védi az egészséget és a karriert, biztosítja az egyensúlyt, hogy ne csak a pénz domináljon.
   
A csobogó víz energiája megsokszorozza a karrier előmenetelének lehetőségeit. Törődjünk vele, hogy mindig tele legyen vízzel, ugyanis a szabadon áramló víz párolgása nagyobb, s ezért gyakorta kell pótolni a hiányzó vizet. Csobogót ne tegyünk hálószobába.

Vizet ábrázoló festmények, poszterek mind igen szerencsések ezen az életterületen. A víz keltsen „élővíz jelleget”, éreznünk kell benne a mozgást, az életet.

Vitorlás hajó dísztárgyak, vagy festett vitorlás hajó képek igen jó hatással vannak a karrierre. A víz energiát ad a Karrier területének, és a hajó, teljes vitorlázattal, boldog, egészséges utazást szimbolizál az élet tengerén. Nem árt, ha rakomány is van a hajón, amely a sikert jelképezi. Ha bejárati ajtónk esik erre a területre, figyeljünk arra, hogy a hajó ne vitorlázzon ki a lakásból, mert akkor kiúszik a szerencsénk.

A fém szélcsengő ezen a helyen aktivizálja a Chit, és egyensúlyba hozza az energiákat. Ha stresszesek vagyunk, megnyugtat, ha túl nyugodtak, akkor aktivizál. A Feng Shui a cső szélcsengőt ajánlja, amelyben az energiák mozgásai felfele irányulnak, és így emelik fel a Karrier életterület energiáját is.

A sárkányfejű teknős akkor segíthet, ha úgy érezzük, nem találjuk helyünket a világban, stagnál a karrierünk, vagy hogy egészségünkön szeretnénk javítani, esetleg szerencsésebbek szeretnénk lenni. A sárkány a jó szerencsét és a biztonságot szimbolizálja, a teknős a hosszú életet, és a bölcsességet, a kis teknős pedig sok-sok új dolgot hozhat az életünkbe. Tegyünk a sárkányfejű teknős szájába egy pár centis kék szalagot a karrierért, és az egészség javításáért, de tehetünk aranyat is a szerencséért. Egyszerre csak egy szalag legyen a szájában. Helyezzük a nappalink-, vagy az egész lakásra vonatkozó karrier területre. Nappal nézzen kifelé a lakásból, naplemente után fordítsuk úgy, hogy befelé nézzen.

vissza a Bagua térképhez, nézd meg a többi terület leírását...
Forrás: Ezoterikus.hu