Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Segítőkész emberek és utazás terület

Közzétéve: 2009. 07. 09. Írta: Sáfrány Zsófia és Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Az északnyugati zónában a Fém elem uralkodó a lakásodban. Ahhoz, hogy erősítsd a lakásodnak ezt a sarkát, használj fehér, arany, ezüst és más fémszíneket!
A Fém energiát erősítve nagyobb befolyásra tehetsz szert a munkádban és elérheted mások elismerését is.

Azoknak, akik vezetői státuszra vágynak, a Fém energiák igazán sikereket hoznak majd a másokkal való együttműködésben. A már vezetői poszttal rendelkezők győződjenek meg róla, hogy elég Fém energia kering ebben a térben azért, hogy megtartsák elért társadalmi státuszukat!

Kiváló az energiák erősítésére egy sárkány figura, mely az uralmat jelképezi, véd és támogat is egyben!
Fuk, Luk, Sau szobrai: Ezeket az isteneket szerte a világban, minden kínai háztartásban megtalálhatjuk. Õk a három Csillag Isten, a kínai Panteon legfontosabb és legnagyobb tiszteletet érdemlő alakjai. Fuk, a Boldogság Istene, aki egy fejjel magasabb és a másik kettő között áll. Luk, a Rang és a Befolyásosság Istene, az erő és a tekintély jelképe. Sau, a Hosszú élet Istene, egyik kezében őszibarackot tart, a másikban botot, és egy őz kíséri.
Ez a három isten mindig együtt van, és ez a jó szerencse három aspektusa. Magukban foglalják a gazdagságot, a sikeres fiú utódok ígéretét, a nyugalmat, az egészséget, és azt hogy mindig legyen bőséges ennivaló a háznál. Leginkább egy magas asztalon elhelyezve a nappaliban van a legjobb helyük. Általános jó szerencsét hozhat.

Tájképek távoli tájakról: Számtalan sikertörténet bizonyítja, hogy a tájkép, térkép, földgömb az utazás energiáit jól aktivizálja. Akkor használjuk, ha utazni, világot látni szeretnénk!

Szivárványkristály: A metszett kristálygömb ezen a területen segítségünkre lehet, ha el akarunk adni, vagy venni szeretnénk valamit. A kristály a Segítőkész emberek energiáit serkenti, és hatására több lehetőség is adódik. Tegyük a kristályt az ablakba, vagy fényforrás alá! A kívánt dolog képét helyezzük el a közelében, vagy írjuk le azt, amiben a segítséget kérjük, és az írást is tegyük oda.

Kínai pénzek: hat érme piros szalaggal átfűzve, segíti a családfőt az anyagiak területén. A fontos emberek által remélt segítség is hamarabb jöhet.

vissza a Bagua térképhez, nézd meg a többi terület leírását...
Forrás: Ezoterikus.hu