Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Alkotókészség és gyermekkor terület

Közzétéve: 2009. 07. 09. Írta: Sáfrány Zsófia és Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A lakás nyugati részén a Fém elem uralkodó, mely energiáit leginkább a fehérrel, az ezüsttel, az arannyal, illetve néhány Föld színnel erősíthetjük, mint például a sárga és a barna.
A nyugati energiák a családdal és a gyermekáldással vannak kapcsolatban. Ha erősíted ezt a területet, a gyermekeid szerencsések, okosak és egészségesek lesznek.

A nyugati energiák a fiatalság és az öröm energiái, melyek igazán feldobnak és segítenek azoknak is, akik unatkoznak, vagy elégedetlenek az életükkel.

Használj fémdíszeket ezeken a területeken, hogy erősítsd a Yang energiákat a szektorban! Egy kristály beszerzése is ajánlott!
Gyermeket tervező házaspárok esetében a piros fuxia segíti a terület energiáját, gyermekes családoknál, pedig megerősíti a gyermekkel való kapcsolatot.

Buddha gyermekekkel: Ez a nevető Buddhák egyik változata. Öt gyermektől körülvéve, lótuszülésben ábrázolják, amint két kezét a levegőbe emeli, és vidáman nevet. A Buddha a gyermekekkel utódokat hoz életünkbe. Abban is segít, hogy fiatalosak maradjunk. Soha ne tegyük le a földre, mert tiszteletet érdemel. Egészséges utódok születését elősegíti.

Kuan Yin: A legnagyobb tiszteletben álló bodhiszattvák egyike Kínában. Gyermekáldás hozóként, a fiú utód megszületésének segítőjeként tartották számon.
Akkor helyezzük el otthonunkban, ha gyermekáldást szeretnénk, s védelmet kérünk gyermekeink számára.

Az itt elhelyezett akvárium a "könnyen jövő pénznek" is a szimbóluma. Egy akvárium hét hallal, a gyermekek szerencséjét segíti. Kevésbé válnak az évek folyamán stresszessé, kezelhetetlenné. Gyermekeink sorsán segít, s javítja pénzügyi helyzetünket is.

vissza a Bagua térképhez, nézd meg a többi terület leírását...
Forrás: Ezoterikus.hu