Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelem terület

Közzétéve: 2009. 07. 09. Írta: Sáfrány Zsófia és Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A délnyugati zóna a Föld elem által kerül szimbolizálásra. A sárga, a barna, bézs, rózsaszín és a piros árnyalatok különösen erős energiával töltik meg ezt a teret.
A délnyugati energiák a romantika, a kapcsolatépítés, illetve az összetartozás érzését erősítik. Ez a zóna igen kényelmes és meghitt területét képezi a lakásnak, ahol minden érzelmi szinten működik leginkább.

A problémák könnyedén megoldódnak, így például kifejezetten ideális helye a hálószobának is.

A délnyugat kiváló energetizálói a lámpák, a fények és a kristályok. Azoknak, akik szerelemre és romantikára vágynak, egy mandarinmadár-pár elengedhetetlen dísze a lakás e részének!

A sárkányfejű teknős abban az esetben segíthet, ha úgy érezzük, hogy kapcsolatunk nem fejlődik tovább, stagnál, vagy éppen nincs párunk és szeretnénk, ha lenne. Segíthet hosszú boldog kapcsolatok kialakításában, és az újrakezdésben. A sárkány a jó szerencsét és a biztonságot szimbolizálja, a teknős a hosszú életet, és a bölcsességet, a kis teknős pedig sok-sok új dolgot hozhat az életünkbe. Tegyünk a sárkányfejű teknős szájába egy pár centis piros szalagot, és helyezzük hálószobánkba, vagy lakásunk szerelem és házasság részébe. Naplemente után fordítsuk úgy, hogy kifelé nézzen az ablakon, reggel viszont fordítsuk a szoba belseje felé, mert különben kimerülnek az energiái.
Új kapcsolatot hozhat életünkbe, vagy a meglévőt felfrissíti.

A Sárkány és Főnix egyesülése a szerelem és a házasságból fakadó öröm legerőteljesebb szimbóluma. A Főnix olyan erőkkel van felruházva, melyek segítségével termékennyé teheti a meddő házasságokat, és ha alakját a Sárkánnyal együtt jelenítik meg, sok egészséges utódot fog adni a házaspárnak.
Gyermeket tervező pároknak nagyon ajánlott.

vissza a Bagua térképhez, nézd meg a többi terület leírását...
Forrás: Ezoterikus.hu